Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«Σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού»

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών». Μας τιμά με την παρουσία της, στην συγκεκριμένη εκδήλωση η επίσημη προσκεκλημένη του Λ.Ε.Κ. η κ. Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή. Είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή.
Στην απογευματινή μας εκδήλωση θα είναι η κεντρική ομιλήτρια, με θέμα:

«Σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού».

Λίγα λόγια για τις σπουδές της πάνω στην Ιατρική:
Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης από όπου πήρε και τον τίτλο του διδάκτορος στον Τομέα Φυσιολογίας – Φαρμακολογίας.

Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο από την Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2012).

Έχει εκπαιδευτεί στην ογκολογική χειρουργική καθώς και στην ογκοπλαστική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Guy´s Hospital και St Thomas´ Hospital του Λονδίνου (King’s College, University of London) και έχει αποκτήσει το Ευρωπαϊκό δίπλωμα χειρουργικής μαστού (FEBS). Επιπροσθέτως εκπαιδεύτηκε και σε αποκατάσταση συμπλέγματος θηλής θηλαίας άλω με τη μέθοδο «micropigmentation», σε medical tattooing και στη επιδιόρθωση μετεγχειρητικών ουλών στο Finishing Touches Group, West Sussex, Great Britain.

Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στις σύγχρονες μεθόδους λαπαροσκοπικής χειρουργικής στη Γαλλία και την Μεγάλη Βρετανία, και ειδικότερα στα φημισμένα πανεπιστημιακά επιστημονικά κέντρα I.R.C.A.D. (Research Institute against Digestive Cancer) και E.I.T.S. (European Institute of TeleSurgery του Στρασβούργου καθώς και στο Cushieri Skills Center, Ninewells Hospital and Medical School (University of Dundee, Scotland).

Παράλληλα με το κλινικό της έργο και ως αποτέλεσμα κλινικών ερευνών στις οποίες συμμετείχε, δημοσίευσε πολλά άρθρα σε σημαντικά διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και έχει αναπτύξει συγγραφική δραστηριότητα στον τομέα εξειδίκευσή της.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Ιατρικού Συλλόγου Μεγάλης Βρετανίας GMC (General Medical Council – England, Wales και Scotland) και της EUSOMA (European Society of Breast Cancer Specialist), της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας.

Εργάζεται ως:
Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Μαστού
Επιστημονικός Συνεργάτης Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής
Κλινικής ΕΚΠΑ, Μονάδα Μαστού, Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο»
Μονάδα Μαστού «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ» Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Υπεύθυνη Τμήματος Μαστού emBIO Medical Center

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.