Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Η τρίτη πτέρυγα πλήρως εξοπλισμένη αποδίδεται σήμερα στους πολίτες του ν. Κιλκίς"

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς θα συμμετάσχει σήμερα στην τελετή εγκαινίων της Γ’ Πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Πρόκειται για την κατάληξη μιας επίμονης προσπάθειας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του νομού, όπου κομβικό ρόλο διαδραμάτισε η επανένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Φθινόπωρο του 2013 από τον τότε Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη της προμήθειας του εξοπλισμού της Γ’ πτέρυγας, έργο προϋπολογισμού 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που συνοδεύτηκε με άμεση πίστωση 1.000.000 ευρώ για τις δαπάνες πληρωμής τμήματος του εξοπλισμού για τον οποίο είχε διενεργήθει διαγωνισμός αν και το έργο είχε απενταχθεί από το 2012.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απένταξη του έργου εξαιτίας της καθυστέρησης στην αποπεράτωση του έργου και της περιοριστικής δημοσιονομικής πολιτικής, ανέλαβε δράση και απευθύνθηκε εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις με ανυποχώρητο αίτημα την επανένταξή του. 

Από τον Νοέμβριο του 2012, μετά από συνεχείς επαφές του στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας είχε λάβει τη διαβεβαίωση ότι το έργο τελικά θα επανενταχθεί. Για τη ικανοποίηση του αιτήματος του Κιλκίς ο κ. Γεωργαντάς είχε επίσης συναντήσεις και με τον τότε υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για να προκύψει με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών η απόφαση επανένταξης του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Φθινόπωρο του 2013.

«Η τρίτη πτέρυγα πλήρως εξοπλισμένη αποδίδεται σήμερα στους πολίτες του ν. Κιλκίς. Είναι ένα έργο που αναβαθμίζει δραστικά τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας – περίθαλψης. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Είναι ένα από τα πολλά έργα που αξίζουν οι συμπατριώτες μου. Και με επίμονη και οργανωμένη προσπάθεια σύντομα θα έχουμε την χαρά να αποδώσουμε προς χρήση και άλλα μεγάλα έργα υποδομών» δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.