Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου I. N. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Χρήστος Καναρόπουλος
Τα εγκαίνια του νέου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, ανήμερα της μεγάλης εορτής του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτη.

Ο χώρος όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο ανήκει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς και τον οποίο νοίκιασε η Ενορία του Αγίου Δημητρίου για τον σκοπό αυτό και βρίσκεται επί της οδού 21ης Ιουνίου 307.


Το νέο κτήριο ανακαινίστηκε εκ βάθρου από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιου του Ιερού Ναού με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλκίς και την βοήθεια των πιστών ενοριτών και διαμορφώθηκε κατάλληλα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της αποθήκευσης και της διανομής των τροφίμων στους αναξιοπαθούντες ενορίτες.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Επιφάνιο και τους επίτροπους εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος τόνισε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι συγκεκριμένες δομές ελαφρύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας ενώ ο π. Επιφάνιος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την αμέριστη και καθημερινή υποστήριξη του, τους προέδρους του Αγροτικού Συναιτερισμού κ. Αριστοτέλη Μαυρόπουλο και Παύλο Μιχαηλίδη για την δυναμική τους υποστήριξη ώστε να παραχωρηθεί και να διαμορφωθεί ο νέος χώρος, όλους όσοι συντέλεσαν στην διαμόρφωση τους με υλικά αλλά και με εργασία αλλά και τους ευσεβείς ενορίτες για τη θερμή συμμετοχή τους.

Το νέο Κοινωνικό Παντωπωλείο που λειτουργούσε εδώ και τέσσερα χρόνια εντός του Ιερού Ναού και τώρα έχει το δικό του "σπίτι" φέρει το όνομα του Αγίου Ιωάννη του Βατάτζη που μεταξύ των άλλων έμεινε γνωστός στην ιστορία για τις ελεημοσύνες του.

Στην σεμνή τελετή παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος του Ταξίαρχου της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Ιωάννης Τσογγίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παύλος Θωμαίδης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρισης Κιλκίς κα. Παρασκευή Ποζίδου-Αλεξανδρίδου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κα. Μαρία Τσοπούλου κ.α.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.