Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση-ενημέρωση της Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας



Δελτίο τύπου Ένωσης Στατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Ο Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ. και ο Γιώργος Αντωνακόπουλος, δικηγόρος του ΣτΕ και Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.Ε.Σ. θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι και κεντρικοί ομιλητές στην συγκέντρωση-ενημέρωση της Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό κέντρο Εύοσμου και θα ξεκινήσει στις 18:00 .
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τα έως τώρα πεπραγμένα της Ένωσης, για τις επόμενες ενέργειες της και θα συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν καθώς και θα λύσει απορίες για την Ένωση και τον τρόπο λειτουργίας της.

Στη συνέχεια το λόγο θα πάρει ο κ. Α. Τσουκαράκης παρουσιάζοντας την έως τώρα πορεία των Ενώσεων και της Π.Ο.Ε.Σ. αλλά και αναλύοντας τις επόμενες κινήσεις της Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Τέλος το λόγο θα πάρει ο κ. Γ. Αντωνακόπουλος όπου και θα αναλύσει το «καυτό» θέμα των τελευταίων μηνών, την απόφαση δηλαδή του ΣτΕ, την υλοποίηση της και τις ενέργειες των στρατιωτικών το αμέσως προσεχές διάστημα. Πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν αγωγές οι στρατιωτικοί; Τι σκοπεύει να κάνει τελικά η κυβέρνηση με την απόφαση του ΣτΕ.; Πόσα χρήματα και πότε σκοπεύει να επιστρέψει στους στρατιωτικούς; Υπάρχει περιθώριο νέων νομικών αντιδράσεων; Σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα και σε πολλά ακόμα, θα δώσει απαντήσεις ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.Ε.Σ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους εν ενεργεία και εν αποστρατεία να παραβρεθούν στην συγκέντρωση-ενημέρωση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. , για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να στείλουμε ένα ακόμα μήνυμα ενότητας και αγώνα.

Είμαστε ενωμένοι και... όχι δεδομένοι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.