Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

«Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κιλκισιακού»

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου τη Δευτέρα 13-10-2014, στο φιλόξενο Δημοτικό στάδιο του Παλιού Αγιονερίου, με τη συμμετοχή των ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών: α) Εδεσσαϊκού, β) Μακεδονικού Θεσσαλονίκης και γ) Κιλκισιακού και Φίλων, προκειμένου να τιμήσει τον Παλαίμαχο Διαιτητή-Αρχιδιαιτητή Βασίλη Λεγνωσίδη για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο. 

Οι συμμετέχουσες ομάδες αγωνίσθηκαν μεταξύ τους από ένα ημίχρονο 40 λεπτών χαρίζοντας όμορφο θέαμα στους αρκετούς «τυχερούς» φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους, χάρηκαν τα παιχνίδια, προσπαθήσανε με επιτυχία κάποιες φορές να κάνουν το κάτι παραπάνω «χάριν του θεάματος» και γενικά το διασκέδασαν με τη ψυχή τους χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα των αγώνων. 

Άλλωστε η διάχυτη ικανοποίηση που διέκρινε κανείς στα χαμογελαστά τους πρόσωπα, μετά τη λήξη των αγώνων, ήταν η καλύτερη απόδειξη για την καλή διάθεση και την περισσή ενέργεια που διέθεταν. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων:

Μακεδονικός – Κιλκισιακός 1 – 1,

Εδεσσαϊκός – Μακεδονικός 0 – 0 και

Κιλκισιακός – Εδεσσαϊκός 0 – 1.

Οι διαιτητές Βασίλης Λεγνωσίδης, Νίκος Καραμουσαηλίδης και Νίκος Καζακίδης υπήρξαν αλάνθαστοι και άφησαν απολύτως ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους.

Η διοργάνωση του τουρνουά, κατά γενική ομολογία, κρίνεται πετυχημένη καθώς οι διαγωνιζόμενες ομάδες παρουσιάστηκαν με αποστολές στις οποίες συμμετείχαν αρκετά από τα «μεγάλα ονόματά τους», παλιές δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που κατά καιρούς αγωνίσθηκαν στα σαλόνια της Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας. 

Στην ανάπαυλα των αγώνων απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις τόσο στο τιμώμενο πρόσωπο, τον Βασίλη Λεγνωσίδη, όσο και στις συμμετέχουσες ομάδες. Με τη λήξη των αγώνων προσφέρθηκαν από τους διοργανωτές και τα απαραίτητα σουβλάκια, για την αναπλήρωση των «χαμένων θερμίδων» από το αδιάκοπο τρέξιμο. Αποχωρώντας από το γήπεδο οι παλαίμαχοι έδωσαν ραντεβού για τις επόμενες συναντήσεις τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Δόξα» Παλιού Αγιονερίου για την παραχώρηση του εξαιρετικού γηπέδου τους καθώς και για την άψογη φιλοξενία. Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά και τον επί πολλά χρόνια παράγοντα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς Γιάννη Σιδηρόπουλο για τον συντονισμό της όλης διοργάνωσης του τουρνουά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.