Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς στο Camp Tae Kwon Do WTF στα Τρίκαλα

Camp Tae Kwon Do WTF διεξήχθη στην πόλη των Τρικάλων από 26 έως 31 Αυγούστου 2014. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 300 αθλητές-ριες όλων των κατηγοριών από 41 συλλόγους που προερχόταν από πολλά μέρη της Ελλάδος. Ο χώρος που διαμορφώθηκε ήταν 840 τμ στο όμορφο πάρκο του Αγ. Γεωργίου.
Δυο προπονήσεις ημερησίως είχε το πρόγραμμα με φυσική κατάσταση, τεχνική και σπαρινγκ για βελτίωση των αγωνιστικών δυνατοτήτων.

Το επίπεδο ήταν υψηλό διότι συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές-ριες στηρίζοντας έτσι το στόχο της ενέργειας αυτής που είχε αποκλειστικά ο Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων με προπονητή και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Τ. υπεύθυνο διοργανωτή τον κ. Παϊταρίδη Νικόλαο. Το πρόγραμμα κάλυψε το team των προπονητών που αποτελείτο από τους Ιακωβάκη Απόστολο, Πεχλιβάνη Ιωακείμ, Λεμονίδη Γεώργιο, Καπάνη Κων/νο, Τόρη Δημήτριο και Κακαρέλη Νικόλαο, υποστηριζόμενοι φυσικά από όλους τους προπονητές των συλλόγων με εμπιστοσύνη.

Σημαντική ήταν η παρουσία και συμμετοχή των Aldo Codazzo από την Ιταλία και Dimitar Mihaylov από τη Βουλγαρία όπου διατηρούν αξιόλογους συλλόγους με διεθνής ενβέλεια στο κράτος τους.

Την διοργάνωση κάλυψαν επίσης οι καθηγητές ΤΕΦΑΑ Θες/νίκης και Τρικάλων Σγάρας Κων/νος και Σαρογλάκης Γεώργιος για φυσική κατάσταση με έξτρα μέθοδο Crossfit και για αθλητική ψυχολογία η κ.Μπάτσιου Βασιλική. Η προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι μαζί και ξεχωριστά ήταν η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης αποκομίζοντας όλοι μόνο θετικά ανεξαρτήτου ιδιότητας.

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι ο υγιής αθλητισμός ενώνει, εκπέμπει σεβασμό και αγάπη στο συνάνθρωπο. Όλο αυτό το γεγονός τίμησε και στήριξε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τρικάλων Παπαστεργίου Δημήτριος όπως και ο πρόεδρος ΕΤΑΒΕ κ. Μανώλης Χρήστος. Σε αυτή την άψογη διοργάνωση με ουσία, χαρακτήρα και συναισθήματα συμμετείχε και ο Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς με 16 αθλητές-ριες:

Λεμονίδης Μιλτιάδης, Αναστασιάδης Σεβαστιανός, Στεφανίδου Ευθυμία, Καικη Βαλσάμω, Τσόπουλος Δημήτριος, Δαδούπη Νίκη, Σκαρλάτου Γεωργία, Κουτσός Αριστείδης, Κουτσού Δήμητρα, Βαλσαμίδης Παύλος, Καλφοπούλου Μαρία Αθανασιάδης Μελέτιος, Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, , Δαδούπης Φώτιος, Παπουτσής Αθανάσιος, Αθανασιάδης Βασίλειος.

Ευχαριστημένοι δήλωσαν παράγοντες, προπονητές και αθλητές-ριες με σημαία τον αθλητισμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.