Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Τονικίδη με αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση με αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε χθες Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.
Η αντιπροσωπεία, που είχε ως επικεφαλή τον γεν. γραμματέα του Κινήματος, Γιάννη Μοίρα, ενώ συμμετείχαν σε αυτήν, ο γραμματέας Υγείας και υπεύθυνος των περιφερειακών οργανώσεων Κ. Μακεδονίας, Κώστας Κυζιρίδης, ο πρόεδρος της ΣΕ Κιλκίς, Βασίλης Μάτσκος, ο πολιτευτής Κώστας Σταυρόπουλος κι η εκπρόσωπος της Νεολαίας των ΑΝ.ΕΛΛ. Μαρία Μωυσίδου, επισκέφτηκε τον κ. Τονικίδη στο γραφείο του, στα πλαίσια των τακτικών επαφών που έχουν στελέχη των ΑΝ. ΕΛΛ. με την ηγεσία του Επιμελητηρίου προκειμένου να έχουν ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις που σχετίζονται με τις εν γένει οικονομικές δραστηριότητες στον τόπο μας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Μοίρας επισκέφτηκε το Κιλκίς στα πλαίσια περιοδείας του στη Κ. Μακεδονία με στόχο να εμπλουτιστεί η ομιλία του Προέδρου του Κινήματος, Πάνου Καμμένου, στη ΔΕΘ με θέσεις και προτάσεις φορέων της περιφέρειας.

Ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στη λειτουργία του επιμελητηριακού θεσμού, για τα τεράστια προβλήματα που ορθώνονται στον τομέα της επιχειρηματικότητας στο νομό μας, για τη δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκονται οι μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες του Κιλκίς, για τις εκρηκτικές διαστάσεις του εφιάλτη της ανεργίας κα.

Απο τη πλευρά τους, τόσο ο κ. Μοίρας όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας των ΑΝ.ΕΛΛ. παρέθεσαν τις θέσεις του Κινήματός τους για όλα τα παραπάνω θέματα, δίνοντας έμφαση σε αυτές που αφορούν τους επαγγελματίες, όπως οι ασφαλιστικές εισφορές, ο δραστικός περιορισμός της γραφειοκρατίας, οι χρηματοδοτήσεις επιχειρηματικών σχεδίων κα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν οι εκπρόσωποι των ΑΝ.ΕΛΛ. στην αναγκαιότητα να ξεπεραστούν οι διαχωριστικές κομματικές γραμμές στην αντιμετώπιση των καυτών προβλημάτων που δημιούργησαν οι εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές σε όλα τα κοινωνικά στρώματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.