Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ήττα για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Την ήττα γνώρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο Χέρσο από την τοπική Δόξα Χέρσου με 3-1 για την πρώτη φάση του Κυπέλου Κιλκίς.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με την Δόξα να προηγείται με γκολ από κεφαλιά μετά από κόρνερ. Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά δεν το κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο οι αλλαγές του Αλέξανδρου βοήθησαν την ομάδα να ανεβάσει την απόδοσή της και να ισοφαρίσει με τον Κώστα Ντουντούκη στο 60 περίπου. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πετύχει και δεύτερο γκολ και να φύγει νικήτρια από το παιχνίδι ένα πολύ τυχερό αλλά όμορφο γκολ από τον Κουτσάγια έδωσε το προβάδισμα στη Δόξα. 

Η ομάδα του Αλέξανδρου πίεσε στο υπόλοιπο του αγώνα για την ισοφάριση χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τους Ντουντούκη,Ιωαννίδη και Βασιλειάδη Νίκο, αλλά σε μια βαθειά μπαλιά της Δόξας βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα ο Κουτσάγιας και ανετράπη από τον τερματοφύλακα Τριανταφυλλίδη ,για να κάνει ο ίδιος το 3-1 με την εκτέλεση του πέναλτι που ακολούθησε.

Η ομάδα του Αλέξανδρου στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην έμπειρη Δόξα η οποία είναι και το φαβορί για την άνοδο στην Α14, δίνοντας μόλις το δεύτερο παιχνίδι της για φέτος με μια τελείως νέα σε δυναμικό ομάδα και ευελπιστεί να κάνει μια καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.