Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών και συνεδριάσεων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Για το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015 το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών και συνεδριάσεων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς, με πιθανές παρεκκλίσεις και χωρίς να είναι απολύτως δεσμευτικό, είναι το ακόλουθο:
- 01-09-2014 ημέρα Δευτέρα, Π.Υ.Σ.Δ.Ε. με θέμα : Πίνακες κενών οργανικών θέσεων και υπεραριθμιών κατά σχολική μονάδα και αποστολή πινάκων με κενά και υπεραριθμίες στα Σχολεία για ενημέρωση και ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς dide.kil.sch.gr
Δήλωση εκπαιδευτικών αν επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι καθώς και δήλωση τοποθέτησης των υπεραρίθμων στα οργανικά κενά, από τη Δευτέρα 01-09-2014 μέχρι και Τρίτη 02-09-2014.
03-09-2014 ημέρα Τετάρτη , Π.Υ.Σ.Δ.Ε. με θέμα: Χαρακτηρισμός και τοποθέτηση ονομαστικά των υπεράριθμων κατά σχολική μονάδα σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησης.
Αναμόρφωση πινάκων κενών οργανικών θέσεων. Ανάρτηση των αναμορφωθέντων πινάκων στον πίνακα ανακοινώσεων του Συμβουλίου και ενημέρωση των Σχολείων ευθύνης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε..
Υποβολή δήλωσης των ενδιαφερομένων από μετάθεση, για βελτίωση θέσης, για οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών, περσινών νεοδιόριστων, των εκπαιδευτικών που έληξε η θητεία της απόσπασής τους στο εξωτερικό , εντός 3 ημερών, από Τετάρτη 03-09-2014 μέχρι και Παρασκευή 05-09-2014 – Αναγραφή κατά σειρά προτίμησης μέχρι και 20 σχολικών μονάδων.
08-09-2014 ημέρα Δευτέρα, Π.Υ.Σ.Δ.Ε. με θέμα : Τοποθέτηση των εκπαιδευτικών – Αναμόρφωση κενών που εξακολουθούν να παραμένουν.
Υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων για τοποθέτηση στα εναπομείναντα κενά και υποβολή αιτήσεων θεραπείας Τρίτη 09-09-2014.
10-09-2014 ημέρα Τετάρτη, Π.Υ.Σ.Δ.Ε. με θέμα : Προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. μέχρι την έναρξη του νέου σχολικού έτους - Οριστικοποίηση των αποφάσεων του Συμβουλίου.

Οι εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν για το σχολικό έτος 2014-2015 σε σχολικές μονάδες σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους και τις ανάγκες των σχολείων.

Μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών σε όσους δεν επήλθε υπηρεσιακή μεταβολή (οργανική τοποθέτηση) γίνεται γνωστό ότι θα παραμείνουν στις σχολικές μονάδες που διατέθηκαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.