Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών ταεκβοντό του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών ταεκβοντό του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς διεξήχθησαν στις 25 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα Μητρόπολης (πρώην Νομαρχία Κιλκίς). Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές τον χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και Ένωση Βορείου Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε.) προκειμένου οι αθλητές να προαχθούν στον επόμενο βαθμό. 

Η κατηγορία που ανήκει ο κάθε αθλητής-τρια ξεχωρίζει με το χρώμα της ζώνης και με την ακριβή ορολογία cup όπου έχει και την ανάλογη εξεταστική ύλη. Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε δύο προγράμματα από 10 cup έως και 6 στο πρώτο και από 5 έως και μαύρη ζώνη συλλόγου στο δεύτερο. 

Η ύλη αποτελείτο από (poomse, διάφορες τεχνικές κίνησης, hanbon kyorugi, hosinsul, τεχνική χεριών/ποδιών, θραύσεις και θεωρία). Όλη αυτή η διαδικασία είναι η υποδομή για τις εξετάσεις ΕΛ.Ο.Τ. και επικύρωση της μαύρης ζώνης στον ανάλογο χρόνο που απαιτείται για τον κάθε αθλητή ξεχωριστά. 

Την μαύρη ζώνη συλλόγου απόκτησαν με δοκιμασία εφ' όλης της ύλης οι : Καλφοπούλου Μαρία, Μαυροματίδης Χρήστος, Μαυροματίδης Δημήτρης, Λασκάκης Χρήστος, Αλμασίδης Βασίλειος και Σφυράκης Χριστόφορος. Η επιτροπή αποτελείτο από τους επίσημους εξεταστές Ιωακείμ Πεχλιβάνη, Χαμαλίδη Γρηγόριο και Κωνσταντινίδη Σόλωνα. 

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με παιδαγωγικό και αθλητικό ταυτόχρονα χαρακτήρα με αναγνώριση της προσπάθειας και επιβράβευση, που είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά το ηθικό κομμάτι. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-τριες η επιτροπή για την άψογη παρουσία τους καθώς και στους παλιούς που ήδη κατέχουν τη μαύρη ζώνη για την στήριξη στην διεξαγωγή της όμορφης αυτής εκδήλωσης. 

Ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές κ. Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης επιβράβευσαν τους αθλητές-τριες και ευχαρίστησαν τους γονείς για την στήριξη και εμπιστοσύνη της προσπάθειας που καταβάλλεται στο σύλλογο. 

Ανακοινώνεται επίσης ότι ο σύλλογος "Η Τόλμη" Κιλκίς εύχεται καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές με υγεία και αγάπη σε όλες τις οικογένειες και η έναρξη της νέας σεζόν θα γίνει στις 1 Σεπτεμβρίου 2014 όπου θα ξεκινήσουν κανονικά τα προγράμματα και οι εγγραφές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.