Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τιμητική διάκριση από το Λιμενικό Σώμα για τον κιλκισιώτη προπονητή Κώστα Πουντζουκίδη

Στις 09/05/2014 στον Πειραιά ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος οι κατηγορίες για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες αθλητών και προπονητών για όλα τα αθλήματα που συμμετέχει το Λ.Σ. με ομάδα, όπως τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και Κύπελλα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφάλειας που διοργανώνονται από την εκάστοτε αναγνωρισμένη Ομοσπονδία. Για το άθλημα λοιπόν του tae kwon do(w.t.f.) το Λιμενικό Σώμα επέλεξε ως προπονητή του, τον Κιλκισιώτη προπονητή του αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο. Είναι μια τιμητική θέση που τιμά τον ίδιο αλλά και τον ίδιο τον νομό Κιλκίς από τον όποιο και προέρχεται. 

Ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος εκπροσωπεί το Λιμενικό Σώμα ως Προπονητής για το δυναμικό αυτό άθλημα του tae kwon do εδώ και δέκα συναπτά έτη περίπου από το 2005 έως και σήμερα πράγμα που δείχνει την σοβαρή δουλειά που κάνει στον τομέα της προπονητικής για το άθλημα του taekwon do αλλά και της προσφοράς του στον τομέα της εκπαίδευσης των ανδρών των Ειδικών Μονάδων του Λ.Σ. αφού είναι και εκπαιδευτής-Προπονητής αυτοάμυνας - αυτοπροστασίας στο Κλιμάκιο Ειδικών Απόστολων του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. 

Ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε μετά την ανακοίνωση των κατηγοριών του Λ.Σ. στην εφημερίδα μας ότι είναι μια θετική έκβαση για αυτόν αλλά και αναμενόμενη αφού εκπροσωπεί το Λιμενικό Σώμα από αυτήν την θέση από το 2005 συνεχώς, πράγμα που διώχνει την εμπιστοσύνη του Λ.Σ. προς το πρόσωπο του και κάνει την ευθύνη αλλά και την τιμή βαρύτερης και μεγαλύτερης σημασίας.

Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά το Αρχηγείο του Λ.Σ. για την εμπιστοσύνη και ανάθεση αυτής της θέσης του προπονητή, και δήλωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν από αυτήν την θέση του προπονητή tae kwon do να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του Αρχηγείου που τον επέλεξε αλλά και του ενδόξου αυτού Σώματος που λέγετε Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.