Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Πρόγραμμα εορτασμού 101ης επετείου της μάχης του Κιλκίς και απελευθέρωσης της πόλης

Για τον εορτασμό της 101ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσης της πόλης θα πραγματοποιηθούν στο Κιλκίς, το Σάββατο 21η Ιουνίου 2014, οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

7:00 π.μ. Η φιλαρμονική του Δήμου Κιλκίς θα παιανίσει τον εωθινό.

8:30 π.μ. Επίσημη έπαρση της σημαίας στη λέσχη αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς με την συμμετοχή εκπροσώπων των εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων.

09:45 π.μ. Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

10:00 π.μ. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας. Στη συνέχεια μετάβαση στο λόφο Ηρώου Μάχης Κιλκίς

10:30 π.μ. Τελετή στο Ηρώο μάχης Κιλκίς, ως εξής: Επιμνημόσυνη δέηση, Προσκλητήριο νεκρών. Κατάθεση στεφάνων. Τήρηση σιγής ενός λεπτού. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Ξενάγηση στο πολεμικό μουσείο

12μ. Παρέλαση μαθητικών, πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων επί της οδού 21ης Ιουνίου.

Η καθιερωμένη μουσική εκδήλωση του Δήμου Κιλκίς για την επέτειο της απελευθέρωσης, θα πραγματοποιηθεί φέτος, όχι ανήμερα, αλλά λίγες ημέρες αργότερα. Ειδικότερα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η πόλη του Κιλκίς έχει την τιμή να φιλοξενήσει ένα από τα σημαντικότερα συμφωνικά σχήματα της Ελλάδας, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, στις 21.00.

Το πρόγραμμα της κορυφαίας αυτής συναυλίας, θα περιλαμβάνει άριες από γνωστές και αγαπημένες όπερες των Μότσαρτ και Βέρντι, καθώς και τη “Συμφωνία του Νέου Κόσμου” του Ντβόρζακ.

Με την ΚΟΘ θα συμπράξει η αξιόλογη σοπράνο Βάσω Βαϊούλη.

Τη ορχήστρα θα διευθύνει η Ζωή Τσόκανου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.