Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

" Ουάου! Έχουμε τόσους Μαρξιστές και δεν το ξέρουμε;"

Της Μέμας Τεμεκενίδου
«Η κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δεν χρειάζεται να ρωτήσει τον κύριο Τσίπρα για τίποτα», δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης

Είστε βέβαιος κ. Μητσοτάκη; Γιατί ο κ. Σαμαράς προχθές…. δε μου φάνηκε τόσο βέβαιος! Πανικόβλητος και σοκαρισμένος βγήκε να μας αναγγείλει τη νίκη της Κυβέρνησης και την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, που για έναν ανεξήγητο γι αυτόν λόγο…… αύξησε κατά 500 χιλ. τους ψηφοφόρους του (και όχι οπαδούς του, όπως είπαν τα ΜΜΣ μέσα μαζικής συσκότισης).

Βέβαια παραμένει προς διερεύνηση το θαύμα των Ευρωεκλογών. Όλοι πήρανε το μήνυμα, αλλά κατάλαβαν διαφορετικά πράγματα.

Η Κυβέρνηση, που χάριν παιδιάς έγινε “ενιαίος φορέας” αύξησε τα ποσοστά της αλλά κατάλαβε κιόλας ότι πρέπει να επιταχύνει τις αλλαγές προς όφελος του λαού

Και μη ρωτήσετε ποιες αλλαγές. Για το καλό μας είναι! Να χαλαρώσουμε και να το φχαριστηθούμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις…. κατάλαβε ότι πρέπει, πάραυτα να ζητήσει την παραίτηση της Κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών. Οκ αδέρφια! Ας πούμε ότι παραιτείται ο Αντωνάκης (που δεν πρόκειται να το κάνει που να χτυπιέστε), εσείς είστε έτοιμοι να αναλάβετε την εξουσία;'Οχι πως πιστεύω ότι θα τα πάτε χειρότερα! Χειρότερα ΔΕ γίνεται. 


Αλλά όταν δε μπορείτε να συμφωνήσετε στα απλούστατα (ας πούμε στο τι θα κάνετε με το έξω – μέσα στο Ευρώ, και την ΕΟΚ των μονοπωλίων…), τι θα κάνετε στα πιο σύνθετα;;; Συνδιάσκεψη; συνέδριο; βουντού; θα χορέψουμε όλοι μαζί γύρω από τη φωτιά να ξορκίσουμε το κακό;

Οι δικοί μας πάλι…. Άλλο σύμπαν , παράλληλο! Ναι για το ΚΚΕ λέω! Που είναι αλλού ντ΄αλλού! Θέλουμε να αναλάβουμε ευθύνη, αλλά θέλουμε να το κάνουμε ολομόναχοι. Χωρίς ν' αλλάξουμε τη διαλεκτική μας και να προσπαθήσουμε να πείσουμε την πλέμπα. Μη και μπούμε σε καμιά συμμαχία και μας ρυπάνουν τα μιάσματα. Και από μηνύματα…… θα πάρουμε αυτά που θέλουμε! Όχι ότι μας δίνει ο καθείς. Και θέλουμε το χρόνο μας, αλάργα. 

Εδώ κάναμε 50 χρόνια ν' αποφασίσουμε αν ο Ζαχαριάδης είναι ήρωας ή προδότης, θα τσακιστούμε τώρα να συμπεράνουμε εν μια νυκτί, τι θέλει να μας πει ο λαός;;….. που όσο να ΄ναι και σταθερό στις απόψεις του δεν τον λες με τίποτα!

Για το μικρό Ποτάμι της βολής… δε θα πω τίποτα! Παρθενογεννημένοι και άτεγκτοι! Απ τα βουνά έρχονται και στην Πλατιά Θάλασσα πέφτουν! Και στο διάβα του μαζεύει από δεξιά κι αριστερά ψηφοφόρους, έτσι, χωρίς πρόγραμμα! Θα δούνε στην πορεία πως θα πορευτούνε! Αναλόγως πως είναι ο Ερμής! (ανάδρομος;; συνοδηπόρος; Άλλο τι;;)

Η εταίρα παρθενογεννημένη Ελιά, ενδεδυμένη τη προβιά του αμνού και έχοντας στην καμπούρα της, τις αμαρτίες του άλλοτε 44% ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ουδείς αναφέρεται πια, προσπαθεί να μας πείσει να ξεχάσουμε το θράσος που επέδειξε ως εξουσία, (συμμετέχουν άλλωστε “και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις”) και να θυμηθούμε μόνο, ότι το ΠΑΣΟΚ μάτωσε για να γίνουν όλα αυτά τα θαυμάσια πράγματα στη χώρα. 

Παρδόν κ. Βενιζέλο, αλλά αυτό το αίμα που ρέει…. Είναι το δικό μας, που μας κόψατε κομματάκια, των παιδιών μας που τα δείξατε το δρόμο της καινούργιας προσφυγιάς και των γονιών μας που πεθαίνουν αρνούμενοι, να πάρουν τα φάρμακα τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους αγαπημένους γόνους τους. Είναι άλλωστε κόκκινο, όχι γαλάζιο, όπως έχετε εσείς και οι επίγονοι σας.

Η Χρυσή Αυγή πάλι , μια κατηγορία μόνη της. Αντρέβει και θεριεύει και την κακομοιριά κυριεύει!!!Το δημιούργημα της πολιτικής μας απολιτισιάς. Όλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το πώς μπορεί να υπάρχει, αλλά όλοι ρίχνουν νερό στο μύλο της με κάθε τρόπο, προκειμένου να υπάρχει και να μας φοβερίζουν με το φασισμό. Ο οποίος έτσι κι αλλιώς υπάρχει μέσα τους κι εντός τους, αλλά αυτό είναι άλλο. Διότι εμείς που ζήσαμε τις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ, τις “αξιοκρατικές προσλήψεις” της ΝΔ, και τις αναλόγου σοβαρότητας προαγωγές και ατιμωρησία στο δημόσιο, όταν λεφτά υπήρχαν…….. δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε. Όταν πάρουν πόδι απ τον τόπο μας οι προστάτες της…. Θα ξεκουμπιστεί κι αυτή, ελέω λαού!

Το ΜΛ ΚΚΕ πάλι!!! Πέτυχε λέει στην προτροπή να απέχει ο λαός από τις εκλογές! 40% παρακαλώ το ακολούθησαν! Ουάου! Έχουμε τόσους Μαρξιστές και δεν το ξέρουμε ;;;;;

ΑΑΑ!!! Και να σας ενημερώσουμε: σας αρέσει ή όχι, στις εκλογές κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί μετά τα πολλαπλά εγκεφαλικά της περασμένης Κυριακής δεν το καταλάβατε μάλλον! Και μη μας κουνάτε το δάχτυλο! Μας δαιμονίζετε και δεν είναι βέβαιο ότι μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις μας. Μην πάθετε ότι κι ο Πάγκαλος που αγαπάει το Ποτάμι, αλλά αυτό αγαπάει τον κάμπο και δεν τον θέλει!

Ο ΛΑΟΣ, η ΔΗΜΑΡ, οι ΑΝΕΛ και λοιποί….. θα αναλύσουν τα αποτελέσματα στο θέρος, γιατί τώρα αλληλοσπαράσσονται και παραιτούνται- ξεπαραιτούνται ανά ώρα.

Ο λαός τελικά τι γνώμη έχει; (ο λαός, του λαού εννοώ). Αυτόν πάλι…. Θα τον πιάσω στην πένα μου, εν ευθέτω χρόνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.