Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Στα “Χειμωνίδεια“ και “Δίια” συμμετείχε ο ΓΑΣ Κιλκίς - Εξαιρετική η μικρή Αβράμογλου με ρεκόρ στα 1000 μ

Στους αγώνες στίβου “ Χειμωνίδεια” και “Δίια 2014 που διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία ο ΑΣ Ρήγας Θεσσαλονίκης και ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης το Σάββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και Κατερίνη αντίστοιχα, συμμετείχε με ομάδες αθλητών του το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Στο Καυνταντζόγλειο το Σάββατο , τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου δάσκαλου του στίβου Κώστα Χειμωνίδη, αγωνίστηκαν: ο Νίκος Ιωακειμίδης στα 100 μ και με το 11''09 που πέτυχε έδειξε σταθερός σε καλές επιδόσεις και έτοιμος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του που είναι σε δύο βδομάδες, ο Παύλος Παπαδόπουλος που με 11''72 στο ίδιο αγώνισμα πέτυχε νέα ατομική επίδοση και η ρίπτρια Σωτηρία Καζαντζίδου που αγωνίστηκε στη σφαιροβολία κορασίδων και με 10,68 μ βελτίωσε και εκείνη το ατομικό της ρεκόρ.

Στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης την Κυριακή στον ιστορικό αγώνα “Δίια εν Ολύμπω” η δωδεκάχρονη Φανή Αβράμογλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στα 1000 μ των ΠΚ-Β κατέκτησε την πρώτη θέση με 3'21''82 , επίδοση που είναι από τις κορυφαίες για την ηλικία της.

Στους αγώνες πήραν ακόμη μέρος η Ελένη Κωνσταντινίδου στα 80 μ με εμπόδια Πακορασίδων Α' και με 14''13 βελτίωσε την καλύτερη φετινή της επίδοση, όπως και ο Παναγιώτης Μουτζουρίδης που σημείωσε με 18''71 ρεκόρ στα 150 μ των ΠΠ-Α', ενώ η Μελισσιά Γεωργιάδου ήταν 4η στα 150 μ ΠΚ-Β με 22''33. Δυστυχώς, ο ισχυρός αντίθετος άνεμος στάθηκε σοβαρό εμπόδιο για τους δρομείς ταχύτητας του ΓΑΣΚ που αγωνίστηκαν στις ταχύτητες με αποτέλεσμα οι επιδόσεις τους να μην τους αντιπροσωπεύουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου