Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η οργανωτική επιτροπή του 11ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας ευχαριστεί...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 1 Ιουνίου 2014, το 11ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας, στο Κιλκίς. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Κιλκίς και του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.
Στους αγώνες συμμετείχαν 18 διευθύνσεις από όλη την χώρα και πραγματοποιήθηκαν στα κλειστά γυμναστήρια Κιλκίς, Γουμένισσας, Πολυκάστρου και Καμπάνη. 

Οργανωτική επιτροπή:
Δελιτζάκης Γιώργος,
Ελευθεριάδης Πλούταρχος,
Πασχαλίδης Μανώλης,
Παπαγεωργίου Ηλίας,
Τσελέκη Γεωργία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Γραμματίκη Κωνσταντίνο, τον Ερυθρό Σταυρό, το μουσικό καλλιτεχνικό σύνολο Κιλκίς polis, το ΕΚΑΒ, την Επιμορφωτική Κιλκίς τον ΑΥ  Χαραλαμπίδη, την Ε.ΑΣ.Υ. Ν. Κιλκίς, τον κ Σερασκέρη Νικόλαο, την Γνώμη Κιλκίς, τους δήμους Κιλκίς και Παιονίας, τον κ. Γκουραμάνη, τον εμπορικό σύλλογο Γουμένισσας, τον κ. Κυριακίδη Θεόφιλο για την βοήθεια, μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τους 250 αθλητές αστυνομικούς πού με δικά τους έξοδα πήραν μέρος στην γιορτή του αστυνομικού αθλητισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.