Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

"Ελπίζω να μην τους διέψευσα"

Της Μαρίας Μιχαηλίδου
Τελείωσαν και οι εκλογές και ήρθε η ώρα να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας "άντεξαν" αυτή την περίοδο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στους φίλους μας, συγγενείς, συνεργάτες, γνωστούς και μη που αυτό το διάστημα όντως μας άντεξαν. Το πρόγραμμά μας άλλαξε και ήταν όλα γύρω από τις εκλογές αλλά όταν μπαίνεις συνειδητά σε κάτι οφείλεις να το στηρίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Λένε πως σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Στις εκλογές -σε αυτό λοιπόν το ταξίδι- όποιος πει ότι δεν τον ενδιαφέρει και ο προορισμός θα πει ψέματα. Ο συνδυασμός μας "Δήμος Αξιών" με επικεφαλής τον κ. Παύλο Τονικίδη βρέθηκε δεύτερος με ποσοστό 49,23 % έναντι του 50,77 %. 

Συγχαρητήρια σε όλους, εκλεγμένους και μη για τον αγώνα που έκανε ο καθένας προσωπικά. 

Προσωπικά να ευχαριστήσω και πάλι για την τιμή που μου έγινε να προταθώ και να κατέβω ως υποψήφια στον συγκεκριμένο συνδυασμό. Πιστεύω ότι προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα και να σταθώ με αξιοπρέπεια, όπως οι περισσότεροι άλλωστε, σε αυτό που ανέλαβα.

Και τι πήρα απ' όλο αυτό; Αν υπάρχουν βαθμίδες εκπαίδευσης, αυτές είναι:

1. Πρωτοβάθμια

2. Δευτεροβάθμια

3. Τριτοβάθμια και

4. Εκλογές... το μεγαλύτερο σχολείο! Ειλικρινά. Και όπως μου είπε και κάποιος φίλος, απ' όλο αυτό μπορεί να κέρδισες πέντε νέους φίλους (που ναι, έκανα πέντε νέους φίλους) και μπορεί να έκανες και άλλους πέντε ανθρώπους...να θέλουν να μου κάνουν... "τάκλιν" όπως λέω εγώ για να μη το πω αλλιώς.

Για όλα τα παραπάνω, θα ήμουν αγνώμων αν δεν ευχαριστούσα κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους που αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι, είναι καταξιωμένοι και χορτασμένοι από όλα αυτά. 

Και επειδή είναι έτσι ακριβώς και γνωρίζουν πολλά, μου έδωσαν τις γνώσεις τους, τις συμβουλές τους και χάρη σε αυτούς κατέβηκα απόλυτα προετοιμασμένη για το "ταξίδι" των εκλογών. Ως Μαρία οφείλω να ομολογήσω και να περηφανεύομαι για αυτό...το ότι είχα το καλύτερο "διδακτικό εγχειρίδιο"... "Πάνω απ' όλα ό,τι κάνεις να το κάνεις με αξιοπρέπεια". Ελπίζω να μην τους διέψευσα. 

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση του Δήμου Κιλκίς και μην ξεχνάμε όλοι μας, όταν κάνουμε κάτι με αγάπη το αποτέλεσμα δικαιώνει. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί, γιατί οι εκλογές τελείωσαν και πλέον θα συναναστρεφόμαστε και θα ζούμε όμορφες και άσχημες στιγμές όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.