Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Περιοδεία και ομιλίες Δημήτρη Σισμανίδη σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου, Γαλλικού και Πικρολίμνης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Κλίμα αισιοδοξίας, λίγο πριν από την έκβαση της εκλογικής μάχης, επικρατεί στη Δημοτική Παράταξη ‘’Ανοδος – 7Πολις’’ το οποίο και ενισχύεται από τη θερμή ανταπόκριση που συναντά ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης από τους δημότες στους οικισμούς που επισκέπτεται.

Στις αρχές της εβδομάδας ο επικεφαλής της ‘’Ανόδου – 7Πολις’’ πραγματοποίησε περιοδεία σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου,συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους .

Σε όλα τα χωριά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημότες και να συζητήσουν για θέματα που τους απασχολούν. Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου έθιξαν κυρίως το θέμα της πλημμελούς αστυνόμευσης με συνέπεια την αύξηση των κρουσμάτων κλοπής στην περιοχή τους αλλά και ζητήματα διαχείρισης της καθημερινότητάς τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς δεσμεύθηκε να συνδράμει στις αρμόδιες αρχές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης ενώ τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Δημοτικός του Συνδυασμός έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον τομέα αυτό.

Την Τρίτη ο κ. Σισμανίδης επισκέφθηκε τις Μάνδρες, το Πεδινό και μίλησε στον Καμπάνη σε πολυπληθή συγκέντρωση. Για τον Καμπάνη η ‘’Άνοδος’’ έχει σχεδιάσει και θα προωθήσει:

- τη σύνταξη μελέτη για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και τη σύνδεσή του με το βιολογικό καθαρισμό της Νέας Σάντας.

- την αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης του Ι.Γ.Μ.Ε. και τη σύνδεσή της με τη δεξαμενή του χωριού προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υδροδότηση των υψηλών κατοικιών στο Μύλο.

- την αξιοποίηση του χώρου της παιδικής χαράς στο δρόμο προς το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου

- την επέκταση φωτισμού στην περιοχή του κοινοτικού γυμναστηρίου

- την κατασκευή αγωγού απορρόφησης όμβριων υδάτων στη βορεινή πλευρά του οικισμού

- έργα εσωτερικής οδοποιίας και βελτίωση υποδομής δρόμων

- τον καθαρισμό της κοίτης του Ισπανικού και του Γαλλικού ποταμού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς εξέφρασε, τέλος, την πεποίθηση ότι οι δημότες του Καμπάνη, όπως και οι δημότες της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού, στέλνουν ισχυρό το μήνυμα της νίκης για έναν Δήμο με ζηλευτές υποδομές και με ισχυρούς και γεμάτους ζωντάνια οικισμούς.

Προχθές ο κ. Σισμανίδης επισκέφθηκε την Άνω και Κάτω Ποταμιά, το Λειψύδριο, και την Ακροποταμιά ενώ την Πέμπτη πραγματοποίησε επισκέψεις και μίλησε σε Ανθόφυτο και Ν. Αγιονέρι.


Ομιλία Δ. Σισμανίδη στο Νέο Αγιονέρι’
Όλο το χωριό βγήκε να χαιρετίσει τον δικό του άνθρωπο! Επί ποδός οι δημότες του Νέου Αγιονερίου, το βράδυ της Πέμπτης, γέμισαν τον κεντρικό δρόμο και υποδέχθηκαν με ζεστασιά, με εγκάρδιες χειραψίες και αγκαλιές, το συντοπίτη τους, τον πρώην Δήμαρχό τους στο Δήμο Πικρολίμνης, έναν πολύ δικό τους άνθρωπο με τον οποίο έζησαν, με τον οποίο συνεργάστηκαν για δώδεκα χρόνια. Το Δημήτρη Σισμανίδη

Ογκώδης, ενθουσιώδης, γεμάτη παλμό και πλημμυρισμένη από συγκινησιακή φόρτιση ήταν η προτελευταία προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.

Επέλεξε το γενέθλιο τόπο του ο Δημήτρης Σισμανίδης για αντλήσει , τώρα προς το τέλος της προεκλογικής μάχης, μεγαλύτερη δύναμη, περισσότερη αγάπη από τους συντοπίτες και τις συντοπίτισσές του. Γιατί οι ίδιοι αποτέλεσαν το κίνητρό του και τη βάση της δύναμής του για να μπει στην όμορφη περιπέτεια της Αυτοδιοίκησης και να τους εκπροσωπήσει επάξια και με έργο παραγωγικό στο Δήμο Πικρολίμνης.

Ολόκληρη η ομιλία του επικεφαλής της ‘’Ανόδου – 7Πολις’’ ήταν μια ωδή συγκίνησης, μια προσωπική εξομολόγηση σε φίλους και συνεργάτες, για το ξεκίνημα στο Δήμο Πικρολίμνης, την ενίσχυση της θέσης της σε επίπεδο νομού η οποία χαρακτηρίστηκε από συνετή οικονομική διαχείριση, έργα και σοβαρές υποδομές σε όλους τους οικισμούς της. Την ανάδειξη , τη θεσμική και διοικητική ισχυροποίηση της περιοχής μέσα από την οπτική του Δήμου αλλά και μέσα από την εκλογή του αυτοδιοικητικού ανδρός στο τιμόνι της ΤΕΔΚ ν. Κιλκίς για οκτώ συνεχή χρόνια.

Μίλησε από καρδιάς στους συγχωριανούς του ο Δημήτρης Σισμανίδης. Για όσα πέρασαν μαζί, για την ολόπλευρη στήριξη που του παρείχαν σε όλες τις εκλογικές περιόδους και που γινόταν το θέμα συζήτησης των εβδομάδων αφού ο ίδιος εκλεγόταν Δήμαρχος πάντα από την πρώτη Κυριακή με εκπληκτικά ποσοστά που έφθαναν το 60%. Δεσμεύθηκε ότι δύο μεγάλα θέματα, η ύδρευση και η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου θα επιλυθούν οριστικά μέσα στην ερχόμενη πενταετία.

Ο Δημήτρης Σισμανίδης ζήτησε συγνώμη από τους συντοπίτες του αν κάπου μέσα στα τόσα χρόνια διοίκησης στο Δήμο, τους στενοχώρησε. ‘’Να ξέρετε ότι δεν το έκανα από πρόθεση ή με δόλο. Εγώ δεν γεννήθηκα σ’ αυτή τη ζωή για να μισώ αλλά για ν΄αγαπώ’’ είπε χαρακτηριστικά. Ζήτησε δε από όλο το χωριό να τον στηρίξει στο νέο αυτοδιοικητικό του εγχείρημα, στο Δήμο Κιλκίς.

Πολύ συχνά η ομιλία διακοπτόταν από παρατεταμένα χειροκροτήματα και από υποστηρικτικά συνθήματα των συγχωριανών του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς που έδειχναν πραγματικά να καμαρώνουν για το Δημήτρη Σισμανίδη και που δήλωναν μετά το τέλος της εκδήλωσης ότι στις εκλογές θα βάλουν πλάτη για το Δήμαρχό τους και θα κάνουν τη μεγάλη, την ανατρεπτική διαφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.