Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τονικίδη: "Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξιός της αγάπης των δημοτών"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Σε σοβαρές καταγγελίες για τα προεκλογικά «έργα και ημέρες» ανθρώπων της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς, που συμμετέχουν στον συνδυασμό του κ. Σισμανίδη, προέβη σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τονικίδης είπε:

«Γίνομαι δέκτης καταγγελιών από δημότες, που με δάκρυα στα μάτια μου λένε ότι απ` το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν τους δίνουν αυτά που δικαιούνται. Το βάρος των αγαθών που μπαίνουν στις σακούλες είναι μικρότερο απ` αυτό των ψηφοδελτίων τους. Δεν μπορούν κάποιοι να ευτελίζουν αξιοπρέπειες και αξίες».

Σε άλλο δε σημείο της συνέντευξης τόνισε:

«Τον τελευταίο καιρό τάζουν αφειδώς προσλήψεις στον δήμο. Γι` άλλη μια φορά εξευτελίζουν τους πολίτες προκειμένου να υφαρπάξουν ψήφους. Όμως δεν πάει άλλο, τέρμα τα` αστεία! Όσοι προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα πάρουν την απάντησή τους την Κυριακή στη κάλπη».

Τέλος, αναφερόμενος στη θητεία του κ. Σισμανίδη ως δημάρχου Πικρολίμνης, κατήγγειλε ότι χρήματα από λογαριασμούς ύδρευσης που πλήρωναν οι δημότες, δεν κατέληγαν στα ταμεία του δήμου.

Ο κ. Τονικίδης διαβεβαίωσε ότι «οι δημότες πρέπει να είναι βέβαιοι πως όπου υπάρχουν ευθύνες αυτές θα καταλογιστούν άμεσα και οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν εκεί που πρέπει. Δεν έχω προσωπικά προβλήματα με κανέναν αλλά η υπεράσπιση των θεσμών και της διαφάνειας είναι χρέος μας», υπογράμμισε.

Στην ίδια συνέντευξη ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ τόνισε μεταξύ άλλων:

- Επί των ημερών μας κανείς δημότης δεν θα στερηθεί τα κοινωνικά αγαθά που δικαιούται ο καθένας, όπως τροφή, φάρμακα, νερό, ρεύμα και στέγη.

- Θα καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για στήριξη των ανέργων. Έχουμε την ικανότητα, γνώση κι εμπειρία να διεκδικήσουμε, να ενταχθούμε και ν` αξιοποιήσουμε κοινοτικούς κι εθνικούς πόρους.

- Έχουμε την δυνατότητα να φέρνουμε επενδύσεις στο Κιλκίς, όπως αυτήν από το Βέλγιο, καθώς και να προχωρούμε σε δράσεις όπως η λειτουργία του ηλεκτρονικού δημοπρατήριου αγροτικών προϊόντων.

- Έχουμε τον πολυαριθμότερο συνδυασμό, ο οποίος χαρακτηρίζεται από πλουραλισμό και ανεξαρτησία από κομματικές δεσμεύσεις, καθώς τα μέλη του προέρχονται απ` όλο το πολιτικό φάσμα.

- Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς σ` αυτά που συμβαίνουν. Τα πράγματα στο δήμο είναι από καιρό βαλτωμένα, υπάρχει μια κατάσταση εν υπνώσει. Οι Κιλκισιώτες είναι αδικημένοι τα τελευταία χρόνια. Δεν αξιοποιήθηκαν οι ευκαιρίες, καθότι οι διοικούντες είχαν αλλότρια πράγματα στο μυαλό τους. Και δυστυχώς στελέχη της σημερινής διοίκησης έχουν το περισσό θράσος να διεκδικούν και πάλι την ψήφο των Κιλκισιωτών!

- Οι πολίτες δεν πρέπει να αποποιούνται των ευθυνών τους απέναντι σ` αυτήν την κατάσταση. Έχουν ως όπλο τη ψήφο τους. Ας επιλέξουν, λοιπόν, τους άξιους.

- Οι αντίπαλοί μας έχουν καταφύγει τελευταία στις ύβρεις εναντίον μας. Χάσανε την ψυχραιμία τους μπροστά στην ήττα και με το δίκιο τους, Αλλά εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε σ` αυτήν την κατάπτωση ηθών.

Ο κ. Τονικίδης κατέληξε ευχαριστώντας από καρδιάς όλους τους δημότες για την αγάπη που εισέπραξε απ` αυτούς καθ` όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τονίζοντας ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να φανεί αντάξιός της. Κάλεσε δε όλους τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, συμμετέχοντας καθολικά στη γιορτή της Δημοκρατίας και της Αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.