Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Εβδομάδα “Let’s do it Greeece” στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

"Στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος εθελοντισμού “Let’s do it Greece” το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων καθαρισμού και βελτίωσης της αισθητικής του σχολικού χώρου και όχι μόνο, από τις 31 Μαρτίου με κορύφωση την Κυριακή 6 Απριλίου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η ομάδα εθελοντισμού, η περιβαλλοντική ομάδα και άλλοι μαθητές του σχολείου δημιούργησαν έναν όμορφο ανθόκηπο και λαχανόκηπο στη σχολική αυλή. Την Παρασκευή πραγματοποίησαν καθαρισμό της αυλής των αιθουσών και της βιβλιοθήκης.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι δράσεις εντός του σχολείου οι μαθητές και οι καθηγητές τους συμμετείχαν στον καθαρισμό του λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου σε συνεργασία με τον ποδηλατικό σύλλογο που συντόνισε την προσπάθεια, το δασαρχείο, το δήμο και το Σώμα Ελλήνων Οδηγών.

Η εικόνα κατοίκων της πόλης μας, διαφόρων ηλικιών, να δρουν μαζί για μια καθαρότερη πόλη μας κάνει να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές που συμμετείχαν στις δράσεις, για την καλή συνεργασία και την εθελοντική προσφορά τους."

Οι υπεύθυνοι καθηγητές
Καβαδοπούλου Βαρβάρα
Παυλίδου ΣοφίαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου