Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Ψωμιάδης: "Οι πολίτες πριν δύο χρόνια ψήφισαν ΝΔ και Αντώνη Σαμαρά, όχι ΠΑΣΟΚ και Βαγγέλη Βενιζέλο"

Σχολιάζοντας την απόφαση του Φαήλου Κρανιδιώτη να αποσύρει την υποψηφιότητα του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αποτελεί ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία, ένα κόμμα εξουσίας να άγεται και να φέρεται σε τέτοιο βαθμό όσο η ΝΔ, αναφορικά με τις επιλογές των προσώπων που θα στελεχώσουν το ίδιο το ψηφοδέλτιο της.

Το απαγορευτικό που επιβλήθηκε και στο Φαήλο Κρανιδιώτη κατόπιν «πράσινων» παρεμβάσεων, αποδεικνύει πως η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει πλέον πλήρως τον προσανατολισμό της.

Ίσως βέβαια η επίκληση της διατήρησης της συνοχής της συγκυβέρνησης προσφέρει μια πολύ καλή αφορμή στην ηγεσία του κόμματος να απαλλαγεί από ενοχλητικές φωνές, όπως ήμουν για παράδειγμα εγώ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Χρήστος Ζώης, ο Νικήτας Κακλαμάνης κ.α., αγωνιστές που δεν ήμασταν αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να θυμούνται εκεί στη Συγγρού, πως οι πολίτες πριν δύο χρόνια ψήφισαν ΝΔ και Αντώνη Σαμαρά, όχι ΠΑΣΟΚ και Βαγγέλη Βενιζέλο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου