Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Ο "Άθλος Κιλκίς" σε πρωτάθλημα μικτών πολεμικών τεχνών σε κλουβί στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 8/03/2014 πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο δυναμικά πλέον πρωταθλήματα μικτών πολεμικών τεχνών (M.M.A.) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης .Τους αγώνες διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε αγωνιστικό τερέν τύπου οκταγώνου κλουβιού. 

Η συμμετοχή του κόσμου αλλά και των αθλητών ήταν μεγάλη και οι αγώνες διήρκεσαν από το πρωί με ερασιτεχνικούς αγώνες παίδων – κορασίδων έως αργά το απόγευμα με αγώνες πρόκρισης από άνδρες και γυναίκες για την συμμετοχή τους στους επαγγελματικούς αγώνες που θα γίνουν το Σεπτέμβριο. 

Όποιος αθλητής έπαιρνε την πρόκριση αποκτούσε ένα εισιτήριο τύπου συμβόλαιο για την συμμετοχή του στους αγώνες του Σεπτεμβρίου με έπαθλο χρηματική αμοιβή. 

Από το Κιλκίς και τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος Κιλκίς" συμμετείχε στους αγώνες πρόκρισης ο αθλητής Τασουλίδης Νίκος στην κατηγορία των -85 κιλών όπου πέρασε έναν αγώνα με μη εμφάνιση του αντιπάλου του στο τερέν και συνέχισε στους ημιτελικούς αγώνες προσπαθώντας να κερδίσει την πολύτιμη πρόκριση και το επαγγελματικό συμβόλαιο του Σεπτεμβρίου. 

Ο αθλητής του Άθλου Κιλκίς πάρα την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στην έναρξη του αγώνα και το εντυπωσιακό κλείδωμα του αντιπάλου του στα σχοινιά μετά από δυνατές λάβες και χτυπήματα σε μια άτυχη στιγμή δείχνοντας σημεία κόπωσης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε χάνοντας μέσα από τα χέρια του την πολύτιμη πρόκριση.

Μετά το πέρας του αγώνα ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι με την πρώτη κιόλας εμφάνιση του αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς στους αγώνες (M.M.A.) στο κλουβί, η εντύπωση που έμεινε στους διοργανωτές ήταν ότι ο αθλητής του σωματείου μας μπορεί αντάξια να σταθεί στους επαγγελματικούς αγώνες μάχης υποταγής. 

Γι αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε με σκοπό την απόκτηση της πρόκρισης σε επόμενη διοργάνωση έτσι ώστε να καταφέρουμε να βρεθούμε στους επαγγελματικούς αγώνες. 

Όσον άφορα στον αθλητή μας, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση άλλα η τύχη δεν μας βοήθησε αφού αγωνιστήκαμε με πολύ έμπειρο αθλητή. Παρόλα αυτά δεν χάσαμε από λάθη άλλα από αντοχή πράγμα που επιδέχεται βελτίωση την οποία και θα επιδιώξουμε. 

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας Τασουλίδη Νίκο για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε σε τέτοιου είδους αγώνες που είναι οι πιο δύσκολοι, διότι περιέχουν όλα τα στυλ μάχης από όρθια στάση πυγμαχίας και λακτισμάτων τύπου kick boxing έως και την πάλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου