Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Αγαθοπούλου στο Βαφειοχώρι Κιλκίς

Την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τον «Μέγα Αλέξανδρο» Βαφειοχωρίου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, είχε η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία συναντήθηκε με παράγοντες της ομάδας την Κυριακή 16 Μαρτίου.
Η βουλευτής είχε μια αρκετά διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους ιθύνοντες της ομάδας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σωματείο από την έλλειψη υποδομών και χρηματοδότησης. 

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου – όντας και η ίδια για χρόνια αθλήτρια σε ερασιτεχνικό σωματείο – επεσήμανε πως γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει εγκατάλειψη από την Πολιτεία. Φυσικά σήμερα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα αφού από το μνημονιακό σοκ στο οποίο υποβάλλεται ο ελληνικός αθλητισμός και από την ισοπέδωση των Αθλητικών Ομοσπονδιών, των Ενώσεων και των Αθλητικών Σωματείων ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μαραζώνει καθημερινά και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Τέλος η βουλευτής πρότεινε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να εξασφαλιστούν κάποιοι πόροι που θα μπορούσαν να καλύψουν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες, μέσω της κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, λέγοντας ότι είναι διαθέσιμη να συμβάλλει αποφασιστικά στο να υλοποιηθούν και να έχουν αποτέλεσμα.

Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στα αθλητικά αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα προβλήματα που βιώνει καθημερινά η τοπική κοινωνία του Βαφειοχωρίου, με πρώτο και κύριο το νερό. 

Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, το νερό δεν επαρκεί εξαιτίας της ανυπαρξίας υποδομών και έργων. Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να δουν ούτε τηλεόραση μετά την αντικατάσταση του αναλογικού σήματος των επίγειων τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας σε ψηφιακό, θέμα το οποίο πρόσφατα ανέδειξε η βουλευτής με την κατάθεση σχετικής ερώτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.