Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Σπουδαίες επιτυχίες για το Kinesis Fight Club

Το Kinesis Fight Club συμμετείχε την προηγούμενη Κυριακή στις 16 Μάρτιου στους αγώνες πολεμικών τεχνών King of the Ring στην Θεσσαλονίκη.
Οι αθλητές του Kinesis που πήραν μέρος στο άθλημα του Kick Boxing ήταν η Ποζίδου Νίκη που έκανε μια καλή εμφάνιση αλλά έχασε στα σημεία ,o Εμμανουηλίδης Γιώργος που επίσης έχασε στα σημεία ,η Τζιβιντζελή Χρύσα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της και ο Καραβασιλείαδης Χρηστός που έκανε τον ποιο θεαματικό αγώνα της διοργάνωσης νικώντας με νοκ αουτ στον πρώτο γύρο με ένα δυνατό λάκτισμα στο κεφάλι του αντιπάλου του .

Την αποστολή την συνόδευαν οι εκπαιδευτές Κώστας Χασίδης και ο Αντώνης Γιαννακίδης ο οποίος συμμετείχε και σαν αθλητής στο αγώνισμα του Grappling κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα και αποσπώντας μια πολύτιμη ισοπαλία.

Η επίδοση των αθλητών του Kinesis Fight Club άφησαν τους εκπαιδευτές απόλυτα ικανοποιημένους και περιμένουν την πρόσκληση και άλλων τοπικών διοργανωτών ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν στους αγώνες τους .

Έτσι θα έχει η ομάδα την δυνατότητα να προετοιμαστεί σωστά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing ,MMA και Αυτοάμυνας που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Σαντορίνη .

Ευχαριστούμε πολύ τον μέγα χορηγό της ομάδας κ. Κώστα Κατσιάνο γενικό αντιπρόσωπο της εταιρίας καλλυντικών Bionike Hellas για την συνεχή στήριξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου