Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στα αθλήματα tae kwon do και Kick Boxing του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς

Στις 16 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στα αθλήματα tae kwon do και Kick Boxing του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς.Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο συνεδριακό της παλαιάς Νομαρχίας Κιλκίς στις 18.00. Η προσέλευση του κόσμου των συγγενών και φιλών των μικρών αλλά και μεγάλων αθλητών ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα κρατώντας το συνεδριακό κατάμεστο σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. 

Στις εξετάσεις οι αθλητές εξετάστηκαν σε σύνολο κινήσεων (poumse) που αναλογεί σε κάθε ζώνη, στις τεχνικές αυτοάμυνας, στο σπαγγάτο, στο αγωνιστικό και στις θραύσεις.

Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά την παράσταση έκλεψαν για ακόμη μια φορά οι λιλιπούτειοι επίδοξοι αθλητές του συλλόγου κατά την διαδικασία των θραύσεων.

Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε μικρή γιορτή όπου μοιράστηκαν στους αθλητές τα ανάλογα διπλώματα, οι ζώνες και κεράστηκαν γλυκίσματα και χυμός. Τέλος με το πέρας της εκδήλωσης ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από την όλη διαδικασία ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς των παιδιών για την υπομονή που επέδειξαν και κλείνοντας τους ευχαρίστησαν για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους αφήνοντας στα χέρια τους τα πολύτιμα αγγελούδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου