Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα με θέμα «Ενδυνάμωση των επιχειρήσεων σε περιόδους κρίσης. Λύσεις, προτάσεις, σύγχρονες τεχνικές.»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς και η εταιρία Alter U συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο:  «Ενδυνάμωση των επιχειρήσεων σε περιόδους κρίσης. Λύσεις, προτάσεις, σύγχρονες τεχνικές.» την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου «Βασίλειος Σεργιαννίδης» από τις 4:00 έως τις 8:30 μ.μ.
Εισηγητές θα είναι ειδικοί επιστήμονες και επαγγελματίες οι οποίοι θα παρουσιάσουν μεθόδους και τεχνικές που καθιστούν μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση βιώσιμη και επιτυχή, σε περίοδο κρίσης, μέσα από τα σύγχρονα εργαλεία του μάρκετινγκ, τις υπηρεσίες διαδικτύου, όπως η δημιουργία ιστοσελίδας (site), το ηλεκτρονικό εμπόριο(e-shopping) και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media). 

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στις δυνατότητες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και στην αξιοποίηση επιδοτήσεων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται όχι μόνο η επιβίωση αλλά και η διεκδίκηση μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.