Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Βράβευση αθλητών του Άθλου Κιλκίς στο Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης

Στις 15 Φεβρουαρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη στο Μουσείο Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Βορείου Ελλάδος η ετήσια προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πίτας και βράβευσης των καλύτερων αθλητών της ομοσπονδίας για το έτος 2013.Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν και πέντε αθλητές του αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς που αναφέρονται παρακάτω. Ο Ξανθόπουλος Αναστάσιος στους άνδρες, ο Κυριακίδης Κλεόβουλος, ο Κατσαουνης Γιάννης και ο Νικόλαου Αριστείδης στους παίδες, ενώ η Δαδούπη Νίκη στης Νεανίδες. 

Οι αθλητές που βραβεύονται στην εκδήλωση αυτή , είναι αθλητές που κατάφεραν διάκριση μέσα στο έτος 2013 είτε μέσα στον ελλαδικό χώρο σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα είτε στο εξωτερικό μέσα από διακρίσεις σε διεθνείς συναντήσεις.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης και την βράβευση των αθλητών του Άθλου Κιλκίς ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι και ευτυχείς αφού μέσα από αυτήν την βράβευση των αθλητών του άθλου βραβεύεται έμμεσα και ο σύλλογος για την μεθοδική δουλειά που κάνει.

Είναι μια βράβευση που δείχνει την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητές του συλλόγου μας μέσα από την συνεχή προπόνηση πράγμα που τους δίνει την δυνατότητα να κατακτούν πρωτιές στα πρωταθλήματα και να τους οδηγεί στην επιβράβευση και αποδοχή όλων.

Είναι μια επιβράβευση που τους δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν να προπονούνται σκληρά και μεθοδικά για να κάνουν όλους εμάς περήφανους εντος και εκτός Ελλάδος. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους. Σας ευχαριστούμε για την χαρά και την συγκίνηση που μας χαρίσατε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.