Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γεωργαντάς στην εκδήλωση «Η Θεσσαλονίκη και οι Ευρωπαίες αδελφές της»

Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς παρέστη και εκπροσώπησε τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου στην εκδήλωση με θέμα: «Η Θεσσαλονίκη και οι Ευρωπαίες αδελφές της».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΕυρωπαϊκήςΠροεδρίας της Ελλάδος στην Ε.Ε. την Τετάρτη 12/2 στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη των αδελφοποιημένων με τη Θεσσαλονίκη πόλεων με στόχο την περαιτέρω ενίσχυσητου θεσμού της αδελφοποίησης.

Ο κ. Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος του κ. Καράογλου –λόγω απουσίας του Υπουργού στο εξωτερικό-υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ότι: «Η αδελφοποίηση πόλεων και κοινοτήτων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στις σχέσεις των λαών της Ευρώπης και στην ευρύτερη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των πόλεων και των κατοίκων τους μέσα από τη φιλία και τη συνεργασία τους».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι Διπλωματικών αποστολών από την Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία καθώς και εκπρόσωποι Δημοτικών αρχών των αδελφοποιημένων πόλεων.

Παρέστη επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Μιχαήλ Κωσταράκος, Βουλευτές και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη διοργάνωση του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.