Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Με πολύ καλή εμφάνιση συνεχίζει πρώτος ο Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 συνεχίστηκε η 19η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγ. Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. στο κλειστό γυμναστήριο της έδρας του Δήμου Παιονίας, μεταξύ των σωματείων ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση η γηπεδούχος ομάδα νίκησε τους φιλοξενούμενους με τελικό σκορ 86 – 66.

Ευχάριστη νότα της «αγωνιστικής ημέρας» ήταν η αυξημένη αριθμητικά παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου, που στήριξε την τοπική ομάδα και χειροκρότησε τις προσπάθειες των παιχτών της.

Χωρίς να κινδυνέψει κυριολεκτικά ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησε μέχρι το τέλος, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες έπειτα από την «άδικη» ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Νάουσα.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία, ετοιμάζεται πλέον για τον επόμενο κρίσιμο αγώνα στην Αριδαία, με τον «δεύτερο» της βαθμολογίας Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει κατά πολύ την τελική έκβαση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος.

Τελικό σκορ 86 – 66 [ημίχρονο 45 – 31]

Τα δεκάλεπτα : 18 – 17, 27 – 14, 23 – 21 & 18 – 14.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (4 π.), Παπαδόπουλος Γεώργιος (21 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (35 π./4 τρίποντα), Πολυχρονίδης Τάσος (14 π./ 4 τρίποντα), Κούτουλας Κων/νος (4 π.), Πούλος Παναγιώτης (συμμετοχή), Τσιτουρούδης Παναγιώτης (5 π.), Σιώπκας Δημήτρης (2 π.), Κουλούκης Σπύρος (1 π.), Κυρήκος Μηνάς (συμμετοχή), Καραστογιάννης Ηλίας (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ελευθεριάδης Πλούταρχος & Καλέσης Βασίλης (Πολύ Καλοί)

Επόμενη αγωνιστική : Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (08/03/2014 και Ω/18:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.grΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου