Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα με θέμα : «Ενδυνάμωση επιχειρήσεων σε περίοδο κρίσης , Λύσεις – Προτάσεις –Τεχνικές» στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα : «Ενδυνάμωση επιχειρήσεων σε περίοδο κρίσης , Λύσεις – Προτάσεις –Τεχνικές», που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς με την alter-u, τμήμα διοργάνωσης συνεδρίων, master classes, events, της εταιρίας Κυκλάδες Ο.Ε, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Βασίλης Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου.
Στην ημερίδα αναπτύχθηκαν θέματα όπως οι τρόποι marketing χαμηλού προϋπολογισμού, οι τεχνικές με έμφαση στην χρήση του Διαδικτύου ως αναγκαίου εργαλείου για την προώθηση της επαγγελματικής ταυτότητας, πωλήσεων των προϊόντων κ.α.

Επίσης, παρουσιάστηκε η αποτελεσματική χρήση και χειρισμός των social media, η δημιουργία site και e shopping, οι νέες μορφές επικοινωνίας και πωλήσεων, που απαιτεί η σύγχρονη αγορά παράλληλα με τις παλιές δοκιμασμένες τεχνικές, καθώς επίσης και προγράμματα επιδοτήσεων και χρηματοδότησης που υπάρχουν στην τρέχουσα χρονική περίοδο.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση, μέσω της οποίας εκφράστηκαν απόψεις και παρατηρήσεις, που λαμβάνονται υπόψη από την διοργανώτρια εταιρία για περαιτέρω συνέχιση της προσπάθειας για προσφορά αποτελεσματικής βοήθειας των επαγγελματιών, με τους ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

Στόχος είναι να συνεχιστεί η παροχή υπηρεσιών, σε μία διαδραστική σχέση με τους επαγγελματίες του Κιλκίς, για διαρκή εξέλιξη και επιτυχή λειτουργία των επιχειρήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.