Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μ.Κ.Ο. και Μπαμπουίνοι

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Λοιπόν αγαπητά μου τριχωτά παραδίνομαι άνευ όρων. Τα δίποδα τελικά είναι άπιαστα! Δεν τα φτάνουμε με τίποτα εμείς τα κατώτερα είδη της ζούγκλας. Έμαθα τα τελευταία τους πάρτι και έπεσα σε βαθιά μελαγχολία για την ανεπάρκεια που έχω ως αρχηγός.
Τι τριχωτή ανασκόπηση να κάνει ο αρχηγός για τον Φεβρουάριο! Αυτές τις ΜΚΟ δεν τις περίμενα. Είναι τρομερές. Καταρχήν όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμες οι ΜΚΟ γιατί ακριβώς συμπληρώνουν τα τεράστια κενά των κυβερνήσεων η και των πολιτικών. 

Ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός αν και μαϊμού, αντιλαμβάνεται πολύ καλά το δικαίωμα των πολιτών να οργανώνονται σε δράσεις και ενέργειες .Ο μπαμπάς επίσης ως ο ισόβιος αρχηγός, ξέρει ότι και οι απατεώνες θα υπάρχουν παντοτινά.

Εκείνο που δεν μπορεί να κατανοήσει με το λιγοστό του μυαλό είναι πως τα εκλεγμένα δίποδα εν εξελίξει τρώνε ολημερίς πεπόνια με προσιούτο στο εν τη πλατεία συντάγματος κεντρικό καφενείο αντί να έχουν ψηφίσει τις διαδικασίες ελέγχου που θα απέτρεπαν την καταλήστευση του αίματος του λαού. Άτιμε παλιομπαμπουίνε δεν ντρέπεσαι. Να κατηγορείς διαρκώς τα δίποδα. Ειδικά τα εκλεγμένα με λαϊκή εντολή;

Αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο. Αυτοί που τους ψηφίζουν με απασχολούν. Γιατί βλέπω μια από τα ίδια στις επικείμενες εκλογές. Ίδια πρόσωπα ίδιες διαδικασίες. Πάντως τελικά εμείς τα μαιμουδάκια καλοπερνάμε μπροστά στο χαζοκούτι με αυτά και άλλα πολλά. Και ρουφάμε και καμιά ανθρώπινη μπυρίτσα στα κλεφτά. 

Όταν μάθαμε δε ότι οι πρωταγωνιστές των αμαρτωλών ΜΚΟ είναι δημοσιογράφοι αρχίσαμε να τσουγκράμε κιόλας. Τα τρομερά αυτά δίποδα, τα πετυχημένα, που τα ξέρουν όλα. Άσε εκείνο το απίθανο το πρέσβη που δήλωσε ότι η ναρκο-συλλογή είναι σέξι. 

Μιλάμε για πολύ προχωρημένες απόψεις. Πολύ σέξι να μαζεύεις νάρκες! Η ακόμη και Σεξ με την νάρκη ! Ξαναγυρίζω στο κλαδί γιατί δεν μπορώ να συμμετάσχω. Είναι πολύ υψηλού επιπέδου η συζήτηση.

Φέρτε μου μια νάρκη
Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.