Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων

Κοπή βασιλόπιτας τμημάτων Λ.Ε.Κ. Πολυκάστρου 
Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 στο Πολύκαστρο πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των τμημάτων του Λ.Ε.Κ., τα οποία ξεκίνησαν τέλη Νοεμβρίου 2013, με τη στήριξη του συλλόγου «Ευκράντης».

Παρουσία αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ., της Προέδρου του συλλόγου «Ευκράντης» καθώς επίσης και εκπροσώπου του Δήμου Παιονίας πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των τμημάτων του Λ.Ε.Κ. στο Πολύκαστρο.

Κοπή βασιλόπιτας τμημάτων Λ.Ε.Κ.
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. στήθηκε από νωρίς το απόγευμα στον προαύλιο χώρο ψησταριά και ξεκίνησε μια «μαραθώνια» πρόβα του τμήματος των παραστάσεων που διήρκησε 5,30 ώρες! Κάπου ενδιάμεσα, με άφθονο κρασί, εδέσματα και φορώντας απλά τις φόρμες τους οι χορευτές, πραγματοποιήθηκε και η κοπή βασιλόπιτας των τμημάτων ενηλίκων καθώς επίσης και του τμήματος των παραστάσεων. Ήταν μια καταπληκτική και ξεχωριστή πρόβα! Καλή χρονιά!

Χαιρετισμοί
Εν όψει της Σαρακοστής και συγκεκριμένα της έναρξης των Χαιρετισμών
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συνεχίζει να διοργανώνει προσκυνηματικές εκδρομές στα εξής μοναστήρια:

Α’ Χαιρετισμοί (7 Μαρτίου) – ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ – Γουμένισσα Κιλκίς

Β’ Χαιρετισμοί (14 Μαρτίου) – ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ– Πανόραμα Θεσ/νίκης

Δ’ Χαιρετισμοί (28 Μαρτίου) – ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – Ακριτοχώρι Σερρών

Το εισιτήριο είναι αντίστοιχα:

Α’ Χαιρετισμοί: 6 ευρώ

Β’ Χαιρετισμοί: 8 ευρώ

Δ’ Χαιρετισμοί: 8 ευρώ


Σημείο αναχώρησης: Ταξιδιωτικό γραφείο Κριεζής

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στη γραμματεία (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς – τηλ: 2341027684
Δευτέρα – Παρασκευή / 6:00 μ.μ – 8:00 μ.μ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.