Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Δεν θα είμαι υποψήφιος στο δήμο Παιονίας, λέει ο Χρήστος Δραγανίδης

Του Χρήστου Δραγανίδη 
Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται δοκιμάζεται σε μεγάλο βαθμό τόσο ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης,΄όσο και  η συνοχή της ίδιας της κοινωνίας μας.Με περιορισμένες χρηματοδοτήσεις,με ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας,με αναγκαστικές αυξήσεις χρήσης των δημοτικών υπηρεσιών και επερχόμενες καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημοτικών υπηρεσιών,χωρίς πραγματική αυτονομία, γίνεται φανερό ότι και το τελευταίο ανάχωμα αυτοοργάνωσης της κοινωνίας μας καταρρέει.
Η οικονομική κρίση διαβρώνει θεσμούς και αρχές, και αλλάζει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες όλων μας.

Με τις διαπιστώσεις αυτές αποφάσισα να μη είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές και κάλεσα τα μέλη του συνδυασμού μας "ΠΑΙΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" σε συγκέντρωση την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου,όπου έκανα τον απολογισμό δράσης της δημοτικής περιόδου που τελειώνει.

Τόνισα το σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στα δημοτικά πράγματα ο συνδυασμό μας,την προσήλωσή του στις αρχές της ιδρυτικής του διακήρυξης και την επιτυχημένη του δραστηριότητα στον έλεγχο των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Ευχαρίστησα τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους μας τόσο γιά τη δουλειά τους όσο και γιά την συνεργασία,τους δημότες που συμμετείχαν εκπροσωπώντας των συνδυασμό μας στα νομικά πρόσωπα και τιις δημοτικές επιχειρήσεις και στάθηκα ιδιαίτερα στον πετυχημένο-κατά γενική ομολογία- θητεία των προέδρων μας των δημοτικών κοινοτήτων

Ακολούθησε διάλογος και αναπτύχθηκαν προτάσεις γιά το μέλλον του συνδυασμού μας.Τελικά αποφασίστηκε η μη κάθοδος στις εκλογές και η αναστολή της λειτουργίας του.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους μας επέλεξαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την πίστη ότι εκπληρώσαμε ,με όσα μέσα διαθέταμε-τις δεσμεύσεις μας στο ρόλο της μειοψηφίας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης ευχαριστώ θερμά όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν στο έργο μας,όσους συμμετείχαν ενεργά στις δραστηριότητες μας,όλους τους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στις εκλογές . Τους υπόσχομαι οτι θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα ενεργοί πολίτες και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε όλοι μας σε νέους αγώνες γιά την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας

Πολύκαστρο 24 Φεβρουαρίου 2014
Χρήστος Δραγανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.