Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Κορύφωση σήμερα της Αποκριάς Δήμου Κιλκίς 2014

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα αποχαιρετήσει την φετινή Αποκριά ο Δήμος Κιλκίς σήμερα Σάββατο 1 Μαρτίου 2014. Το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας θα είναι φυσικά ο φετινός μας Καρνάβαλος ο οποίος... τραβάει τα πάνδεινα στο βωμό της πολυπόθητης ανάπτυξης που τόσο συζητείται, αλλά ποτέ δεν έρχεται...

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Ειρήνης ως εξής:

11π.μ. Συναυλία -ελληνικό ροκ με το συγκρότημα “Αντίθετο Ρεύμα”

12μ. Έναρξη Παιχνιδιού “Κυνήγι του Θησαυρού”

12:15μ.μ. Χοροί zumba και latin από τα γυμναστήρια της πόλης “Ευ Ζειν”, Kinesis, Παλμός, Pilates και την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία “Τέχνη” Κιλκίς.

6μ.μ. Συγκέντρωση όλων των καρναβαλιστών και των ομάδων που συμμετέχουν στο Κυνήγι του Θησαυρού και στον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού μπροστά στο Δημαρχείο, για τρελές φωτογραφίσεις και πολλά ακόμη...

7μ.μ. Ξεκινάμε όλοι μαζί με προορισμό την Πλατεία Ειρήνης και με μπροστάρη τον φετινό Καρνάβαλο που θα... μας οδηγήσει με γοργούς ρυθμούς στην πολυπόθητη ανάπτυξη!!!

Τον ρυθμό προς την... πυρά, θα δίνει η Ομάδα Κρουστών “άιΝτος” του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς ΙΡΙΔΑ σε επιμέλεια του Λευτέρη Αγγουριδάκη, καθώς και πολυμελής ομάδα χάλκινων.

Εν μέσω χορού, κεφιού και πλούσιου αποκριάτικου θεάματος θα ανακοινωθούν οι νικήτριες ομάδες στο Κυνήγι του Θησαυρού και στον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η καύση του Καρνάβαλου.

Την δική του σφραγίδα για μια ακόμη χρονιά σε ό,τι αφορά την κατασκευή και επιμέλεια του Καρνάβαλου, έβαλε ο εξαιρετικός όπως πάντα και πολυτάλαντος Κιλκισιώτης καλλιτέχνης Χάρης Ισχνόπουλος, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά ο Δήμος Κιλκίς.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι (μικροί και μεγάλοι) για συμμετοχή στον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού και στο Κυνήγι του Θησαυρού μπορούν να το δηλώνουν μέχρι και αύριο, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στον ΚΗΠΟ, στα πρώην τμήματα του ΟΠΟΝΓΑ (δίπλα στη ∆ημόσια Βιβλιοθήκη)–νυν Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΡΙ∆Α- στην κα. Ελένη Χριστοφορίδου τηλ. 23410-23530 (από 16:30 έως 18:30 μ.μ.).

200 ευρώ κερδίζει η νικήτρια ομάδα στον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού!!!

500 ευρώ η νικήτρια ομάδα στο Κυνήγι του Θησαυρού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.