Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ανέβηκε στην κορυφή ο ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπυ με τον Μακεδονικό Δροσάτου, που συνοδεύτηκε και από νίκη με 1-3 σκορ, ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών του. Σε μια αναμέτρηση όπου και οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη προσφέροντας στους παρευρισκόμενους θεατές έντονες συγκινήσεις ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα υπερίσχυσε σε δύναμη και αποφασιστικότητα αναδεικνύοντας παράλληλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών του. Στο 10ο λεπτό ο Μουρατίδης Χρήστος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. 

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Παναγιωτίδης Πασχάλης σημειώνοντας δυο τέρματα στο 38ο και 60ο λεπτό με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την νίκη. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας αρκετές φορές με αξιώσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 1-3 στο 80ο λεπτό. 

Με δέκα τελείωσε την αναμέτρηση η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα μετά την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Μουρατίδη Χρήστου δέκα περίπου λεπτά πριν από το τέλος. Αμέσως μετά την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα του χωριού "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου όπου διεξήχθη σε πανηγυρικό κλίμα με τυχερό τον ποδοσφαιριστή Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο. 

Μετά και το τέλος της δωδέκατης αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς και συντελεστή 30-7 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 15:00 εντός έδρας με τον Κεραυνό Βάθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.