Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις σωματείων και αθλητών από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Σε μια λαμπρή βραδιά (Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014) πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μελίκης Ημαθίας η καθιερωμένη (σε ετήσια βάση πλέον) εκδήλωση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.) «Κοπή Της Βασιλόπιτας & Βραβεύσεις Σωματείων και Αθλητών».
Παρευρέθηκαν πλήθος αθλητών, παραγόντων, διαιτητών, εκπρόσωποι της εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και απλοί φίλαθλοι της καλαθοσφαίρισης, κατακλύζοντας ασφυκτικά την αίθουσα στο κέντρο της πόλης.

Με αναρτημένο το σύνθημα «ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ» η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία – χαιρετισμό του προέδρου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. Παπαγιανούλη Αντώνιου και ακολούθησαν εθιμοτυπικοί χαιρετισμοί τόσο του κ. Δημάρχου του Καποδιστριακού «Δήμου Αλεξανδρείας» όσο και της αξιέπαινης και άοκνης γυναίκας Προέδρου του τοπικού Συλλόγου Γ.Α.Σ. ΜΕΛΙΚΗΣ (που σήμερα αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική κατηγ.).

Στη συνέχεια τοπική χορωδία κράτησε συντροφιά «μαγεύοντας» με την ερμηνεία της όλους τους παρευρισκόμενους με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας η οποία αφού ευλογήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη (εκπρόσωπο της Ι. Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας) κόπηκε και μοιράσθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

«Τυχερή» στην βασιλόπιτα της Ένωσης αναδείχθηκε η Γραμματέας της κ. Χ’’χαρίση Μιμή, και της επιδόθηκε μια «Ιερή εικόνα», ενώ από τα «βασιλοπιτάκια» των Σωματείων «τυχερό Σωματείο» για το 2014 αναδείχθηκε ο Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ στο οποίο προσφέρθηκαν δύο (2) δερμάτινες μπάλες μπάσκετ.

Η εκδήλωση τελείωσε με την βράβευση των Σωματείων και κατά συνέπεια των αθλητών και αθλητριών που πρωταγωνίστησαν στα Πρωταθλήματα της Ένωσης κατά την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013. Βραβεία πρωταθλητών με απονομές κυπέλλων και μεταλλίων επιδόθηκαν στα παρακάτω Σωματεία :

· Γ.Α.Σ. ΜΕΛΙΚΗΣ (για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Πρωταθλήματος Ά κατηγ. Ανδρών)

· ΕΥΑΘΛΟ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Πρωταθλήματος Β’ κατηγ. Ανδρών)

· Α.Γ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Πρωταθλήματος Α’ κατηγ. Γυναικών)

· Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Εφηβικού Πρωταθλήματος)

· Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Παιδικού Πρωταθλήματος)

· Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων)

· Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων)

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν επίσης και ο αθλητής Νίκος Χ’’βρέττας για την πολυετή του προσφορά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Το κλείσιμο της υπέροχης βραδιάς έγινε με την προσφορά εδεσμάτων και αναψυκτικών σε όλους τους καλεσμένους.

Από τον Νομό Κιλκίς παρευρέθησαν ο κ. Παπανικολάου Κων/νος (μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.), ο κ. Ελευθεριάδης Πλούταρχος (Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς), ο κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος (Προπονητής & παίχτης του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ), οι κ.κ. Πούλος Παναγιώτης, Βακαλούδης Δήμος και Γκαντίδης Μιχαήλ (παίχτες του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ) και ο κ. Γκαντίδης Χρήστος (παλαίμαχος Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης).

Επόμενη αγωνιστική : ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Γ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (25/01/2014 και Ω/18:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.