Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Έναρξη σεμιναρίων της Σχολής Γονέων σε Κιλκίς, Γαλλικό, Τούμπα και Αξιούπολη

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου έγινε έναρξη του σεμιναρίου “Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες” στο Κιλκίς. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και υποστήριξη σε θέματα που αφορούν τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου του Γαλλικού. Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 θα γίνει έναρξη προγράμματος της Σχολής Γονέων στην αίθουσα του πολιτιστικού σύλλογου της Τούμπας, ενώ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο της Αξιούπολης θα γίνει ενημέρωση για τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων Νομού Κιλκίς. 

Τα επιμορφωτικά προγράμματα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μέλλοντες γονείς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραβρεθούν στις ανωτέρω ημέρες και ώρες στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει στο Κιλκίς σεμινάριο με θέμα “Σύνδεση σχολείου-οικογένειας”. Οι εδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων. Για πληροφορίες επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 6936277381.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.