Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Και ξανά προς τις νίκες τραβά... ο "Εύαθλος Μακεδόνες" Πολυκάστρου

Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ επικράτησε του Α.Ο.Κ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ με τελικό σκορ 79 – 56.
Η ομάδα του Πολυκάστρου ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση αποκτώντας γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα, διατηρώντας το προβάδισμα καθόλη την διάρκεια και χωρίς να κινδυνέψει ουσιαστικά από τους φιλοξενούμενους έως το τελικό σφύριγμα.


Σημείωσε έτσι την 11η νίκη της στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγ. Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., που την διατήρησε (έπειτα από 13 αγωνιστικές) στην πρώτη θέση του βαθμολογικού Πίνακα.

Με «συνήθεις ύποπτους» τους Μπάμπη (Ημερίδη), Γιώργο (Παπαδόπουλο), Παναγιώτη (Πούλο) και Τάσο (Πολυχρονίδη), και την ηγετικής τους καθοδήγηση, συμπαρασύρανε τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους σε πολύ καλή εμφάνιση αναδεικνύοντας τελικό νικητή την γηπεδούχο ομάδα «ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ»

Τελικό σκορ 79 – 56 [ημίχρονο 43 – 32]

Τα δεκάλεπτα : 23 – 16, 20 – 16, 23 – 7 & 13 – 17.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Ακριτίδης Γεώργιος) : Παπαδόπουλος Γεώργιος (14 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (29 π./3 τρίποντα), Πολυχρονίδης Τάσος (8 π./1 τρίποντο), Πούλος Παναγιώτης (16 π.), Τσιτουρούδης Παναγιώτης (4 π.), Γκαντίδης Μιχάλης (4 π.), Κουλούκης Σπύρος (4 π.), Σιώπκας Δημήτρης (συμμετοχή), Καραστογιάννης Ηλίας (συμμετοχή), Ζεμπεκίδης Παναγιώτης (συμμετοχή), Κυρήκος Μηνάς (συμμετοχή), Βακαλούδης Δήμος (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Καλέσης Βασίλης & Σαλαπάνης Ευριπίδης (Καλοί)

Επόμενη αγωνιστική : Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (18/01/2014)… με σκορ 0 – 20 λόγω μηδενισμού των γηπεδούχων!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.