Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Συνέτριψε με 4-1 τα Μουδανιά ο Κιλκισιακός

Με άγριες διαθέσεις παρουσιάστηκε σήμερα ο Κιλκισιακός και συνέτριψε με 4-1 τον Π.Ο. Μουδανιών στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Γιάννη Ζαπρόπουλου έδειξαν από το ξεκίνημα πως βρίσκονται σε καλή μέρα, μιας και μόλις στο 2' ο Ηλιόπουλος δέχθηκε τη πάσα από τον Παντελιάδη και δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος ο Κιλκισιακός έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με πιο χαρακτηριστικές φάσεις του Παντελιάδη στο 19' (απέκρουσε το σουτ του ο αντίπαλος τερματοφύλακας), του Λογγινίδη στο 29' (προβολή έξω) και του Ματεντζίδη στο 38' (πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά αστόχησε στη συνέχεια).

Τελικά στην επανάληψη και μέσα σε ένα δίλεπτο οι γηπεδούχοι "κλείδωσαν" τη νίκη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λογγινίδη στο 56' ο Ηλιόπουλος και πάλι σημείωσε το 2-0, και δύο λεπτά αργότερα ο Σερταρίδης έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά, τη κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Ηλιόπουλο που πέτυχε το χατ-τρικ.

Στο 73' ο Ταρασίδης με αμφισβητούμενο πέναλτι μείωσε για την ομάδα των Μουδανιών, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Σάββας Παντελιάδης έδειξε την κλάση του και αφού απέφυγε σα σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Καρυπίδης, Μάντζιος (65' Αμανατίδης), Μαυροκεφαλίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης (60' Σαβελίδης), Αϊβαζίδης (46' Μπελίτσας), Παντελιάδης, Λογγινίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.