Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Έπιασαν στους Ευζώνους Κιλκίς 29χρονο διακινητή λαθρομετανάστη

Συνελήφθη χθες (25.01.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 29 ετών, που διευκόλυνε την είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε έναν μη νόμιμο μετανάστη.
Ειδικότερα, στους Ευζώνους Κιλκίς, οι αστυνομικοί εντοπίστηκε ένα Δ.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο (ταξί) που οδηγούσε ο 29χρονος και διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος είχε επιβιβάσει σε αυτό έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος μετέφερε τον μη νόμιμο μετανάστη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης έναντι χρηματικής αμοιβής, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την προώθησή του στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν:

· το προαναφερόμενο όχημα ιδιοκτησίας του 29χρονου,

· η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και

· δύο κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.