Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Θέλουν τον δικό μας Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ

Μια εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από το διαζύγιο ΠΑΟΚ και Στέλιου Υετίωνα και το κενό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπορεί να μην έχει καλυφθεί, όμως η διοίκηση του «δικέφαλου» του Βορρά βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Γεωργιάδη.

Στον ΠΑΟΚ δεν απέφυγαν (ή τουλάχιστον έτσι διαρρέουν) να αναζητήσουν τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας ανάμεσα σε προπονητές που αυτή την εποχή δεν έχουν ομάδα, αλλά στράφηκαν σε μια λύση που μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που θέλουν.

Οι συζητήσεις με τον 40χρονο προπονητή του ΓΑΣ Κιλκίς αποτελούν μια μικρή έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα, αφού δεν είναι σύνηθες φαινόμενο οι κρούσεις ενδιαφέροντος σε τεχνικούς που έχουν ήδη ομάδα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ο κατάλληλος τη συγκεκριμένη στιγμή να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να ανατρέψει τα δεδομένα που την έχουν φέρει σε δυσχερή θέση λόγω των κακών αποτελεσμάτων, κινδυνεύοντας να μείνει εκτός τετράδας.

Το ζητούμενο βέβαια στον ΠΑΟΚ είναι να επανέλθει η πειθαρχεία εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και οι παίκτες να αντιληφθούν το βάρος της φανέλας που φοράνε αφήνοντας εκτός γηπέδου και προπονήσεων θέματα σαφώς είναι σημαντικά (όπως είναι το οικονομικό) αλλά επηρεάζουν αρνητικά την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας

Ο Γεωργιάδης τόσο στο Κιλκίς στην πρώτη θητεία (όπου κατέκτησε το Κύπελλο το 2004) αλλά και τη δεύτερη όσο και στον Αερωπό έχει καταφέρει να δημιουργήσει σύνολα που βασικό τους στοιχείο είναι η ομαδικότητα, η εξαιρετικά δυνατή άμυνα και που ξέρουν πώς να πάρουν αποτελέσματα.

Αν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στην περίπτωση του Γεωργιάδη, αυτό είναι η θέση του στην ομάδα του Κιλκίς που θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα αντικαταστάτη κι ενώ η πορεία που έχει κάνει στον πρώτο γύρο είναι εξαιρετική, ισοβαθμώντας στην τέταρτη θέση με τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση των θεσσαλονικιών έχει ενημερώσει την αντίστοιχη του ΓΑΣ πως έχει στο στόχαστρό της τον 40χρονο τεχνικό, ενώ δεν αποκλείεται (χωρίς όμως να φαίνεται προς το παρόν να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες) η έλευση του Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ να γίνει το καλοκαίρι.


http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.