Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ήττα του ΓΑΣΚ από την ΑΕΚ

Δεν κατάφερε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση που θα της επέτρεπε να πάρει το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε την ήττα με 32-24 από την Α.Ε.Κ. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα από την αρχή, διαφορά η οποία μεγάλωνε με το πέρασμα του χρόνου και σταθεροποιήθηκε στα 9 γκολ. 

Η προσπάθεια των Κιλκισιωτών να ανακάμψουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με νικητές τους κυπελλούχους της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Το επόμενο παιχνίδι είναι το ερχόμενο Σάββατο και θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό της πόλης μας χωρίς τη παρουσία φιλάθλων αφού ο Γ.Α.Σ.Κ. θα εκτίσει τη ποινή της μίας αγωνιστικής που της επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή. Η σύνθεση και τα τέρματα για τον Γ.Α.Σ.Κ.:
Κριεζής, Τζιώκας 1, Κυπραίος 8, Καλπακίδης 1, Δούγιας, Γρηγοριάδης 3, Γιαβασίδης 2, Λασκάκης 1, Δεληγιάννης 2, Χοτζούδης 3, Δελημήτης, Δημάκης 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.