Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Όλη η Ελλάδα είναι Μανωλάδα

Υπογράφει το ΚΙΝΗΜΑ ΠΛΗΡΩΝΩ
Η εύκολη λύση είναι να μετατρέψουμε έναν γεωγραφικό χώρο σε αποδιοπομπαίο τράγο για όλα τα δεινά.
Το θέμα είναι βαθειά ταξικό.


Ας μην δαιμονοποιήσουμε ένα χωριό στην Ελλάδα και αισθανθούμε όλοι καλά που εμείς ούτε ρατσιστές είμαστε ούτε έχουμε σκλάβους.


Ακόμη και τα γνωστά παπαγαλάκια στα ΜΜΕ βγήκαν να καταδικάσουν το έγκλημα σε βάρος των μεταναστών εργατών γης, ξεχνώντας ότι για 364 μέρες τον χρόνο στέλνουν στα τάρταρα τους "εγκληματίες λαθρομετανάστες" υπεύθυνους για όλα τα δεινά που βιώνει ο τόπος.


Η στυγνή και απάνθρωπη εκμετάλλευση ιδιαίτερα των χωρίς χαρτιά μεταναστών, δεν γίνεται μόνο στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας. Γίνεται σε όλη τη χώρα.
Από την συγκομιδή των καρπουζιών και της ελιάς, τα μυστικά ραφτάδικα φασονατζίδικα στις γειτονιές της Αθήνας  την εκμετάλλευση γυναικών, τα κολαστήρια της Κορίνθου και της Αμυγδαλέζας κα.

Αυτό που γίνεται στη Μανωλάδα προμηνύει το τι θα γίνει στις ΕΟΖ όπου δεν θα υπάρχουν μόνο μετανάστες αλλά και Έλληνες σκλάβοι.

Η Μανωλάδα δείχνει το μέλλον μας, όπου Έλληνες και ξένοι θα είναι ενωμένοι με τις ίδιες αλυσίδες.

Στο χέρι μας είναι να βρεθούμε  Έλληνες και ξένοι εργάτες, ενωμένοι αλλά όχι για να μας φορέσουν τις αλυσίδες οι σύγχρονου δουλέμποροι του καπιταλισμού  αλλά για να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ.

Πρέπει και ο ελληνικός λαός, μαζί με τους εκμεταλλευόμενους εργάτες κάθε χρώματος και φυλής να κάνει πράξη την πασίγνωστη ρήση:

Εργάτες όλων των χωρών ενωθείτε! Δεν έχετε να χάσετε παρά μόνο τις αλυσίδες σας, αλλά έχετε έναν κόσμο να κερδίσετε!

www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.