Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

O Γιώργος Φραγγίδης καλεσμένος σήμερα στην Δημόσια Τηλεόραση για τον τηλεμαραθώνιο Unicef

Σήμερα, από τις 19:00 έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, η Ελληνική Επιτροπή της Unicef, σε συνεργασία με τη Δημόσια Τηλεόραση πραγματοποιεί τηλεμαραθώνιο αγάπης.Ξεχωριστό κομμάτι του τηλεμαραθώνιου θα είναι φέτος η υιοθέτηση τριών ορφανοτροφείων της Ελλάδας, το «Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη, το Θηλέων της Λαμίας και το «Χατζηκώνστα» στην Αθήνα.
Στο πάνελ θα βρίσκεται και ο Κιλκισιώτης Γιώργος Φραγγίδης, ως πρόεδρος της κλινικής Genesis Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση του Γιώργου Φραγγίδη για στήριξη και ιατρική παρακολούθηση από την πλευρά του Genesis, των παιδιών του ορφανοτροφείου «Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη, έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους υπευθύνους της Unicef.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.