Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Άρης Ακροποτάμου - Κιλκισιακός 2 - 1: "Ήταν στραβό το κλίμα. το έφαγε και ο Φωτιάς"

Την ήττα με 2-1 στον Ακροπόταμο από τον τοπικό Άρη γνώρισε ο Κιλκισιακός, με αποτέλεσμα να παραμείνει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Δίκαιη η νίκη για την ομάδα της Καβάλας, με τον διαιτητή Φωτιά και την βοηθό του Κουπαράνη πάντως να κλείνουν τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι που υπέπεσε ο Παπαδόπουλος υπέρ του Κιλκισιακού στο φινάλε. 
Πρώτη φορά εφέτος στην φυσική του έδρα ο Ακροπόταμος, ξεκίνησε πιο δυνατά, και στη πρώτη του φάση στο 17' άνοιξε το σκορ. Ο Δούμπλατζης είδε εκτός θέσης τον Κυρίου (ο Μπαντής δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού) και με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα τριάντα μέτρα έκανε το 1-0. 

Από το 25' και μετά ο Κιλκισιακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, και αφού πρώτα απείλησε με τον Αϊβαζίδη, στο 42' έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Καρατζιάς έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά και τροφοδότησε τον Ηλιόπουλο, και ο τελευταίος ξεπερνώντας και τον Τσέπα νίκησε τον Χατζηνικολή για το 1-1. 

Στο 48' ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Κιλκισιακό να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 54' για να φτάσει στην ανατροπή. Ο Τζεβελέκης έφυγε ωραία από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως ο Αϊβαζίδης δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 2-1. Ο Παπαδόπουλος ανάμεσα σε τρεις Κιλκισιώτες κατάφερε να βγάλει τη σέντρα, με τον Δούμπλατζη να πηγαίνει πρώτος στη μπάλα και με κεφαλιά να διπλασιάζει τα τέρματα του Άρη.
Στο 64' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι καθώς ο Καρυπίδης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο. 

Στο 69' μετά από σύγχυση στην περιοχή του Άρη ο Μάντζιος έκανε το γύρισμα και ενώ ο Καρυπίδης ήταν έτοιμος να σκοράρει η Κουπαράνη σήκωσε τη σημαία της χωρίς να καταλάβει κάνεις αν έδωσε οφσάιντ (ο Μάντζιος καλυπτόταν από δύο πάικτες, με τον έναν να είναι στη γραμμή του τέρματος) ή άουτ τη στιγμή που η μπάλα ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο εντός αγωνιστικού χώρου. 

Στα τελευταία λεπτά δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο μιας και οι γηπεδούχοι σε κάθε ευκαιρία καθυστερούσαν πάντα με την ανοχή του διαιτητή. Ο Φωτιάς άναψε φωτιές στο τέλος καθώς στο 87' συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι ο Καρυπίδης με τον Δούμπλατζη. Ο ρέφερι από τη Πέλλα έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια στον Καρυπίδη, προκαλώντας γέλια σε όλο τον Ακροπόταμο...Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παπαδόπουλος είχε και τρίτο δοκάρι για τον Άρη.

Το κερασάκι στη τούρτα το έβαλε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το δίδυμο από την Πέλλα. Ο Μαυροκεφαλίδης έβγαλε τη σέντρα η μπάλα προσέκρουσε στο απλωμένο χέρι του Παπαδόπουλου, με τον Φωτιά και την Κουπαράνη να μην έχουν το σθένος όντας στα τρία μέτρα από τη φάση να δείξουν την άσπρη βούλα μην επιτρέποντας στον Κιλκισιακό να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Διακοπή πλέον στο πρωτάθλημα με τον Κιλκισιακό να υποδέχεται στις 22 Δεκεμβρίου τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Καρυπίιδης, ενώ επανέρχεται ο Μπελίτσας που εξέτισε, όπως και οι Μπαντής, Καρανδρέας και Σαββίδης από τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.