Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

"Τέρμα τα ψέματα"

"Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες καταβάλλουν καθημερινά άοκνες, επίπονες και συντονισμένες προσπάθειες για την εξυγίανση της Οργάνωσης, με στόχο την εξυπηρέτηση των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα, των εργαζομένων και της Οργάνωσης.
Ενημερώνουμε λοιπόν όλη την τοπική κοινωνία ότι όσες κακόβουλες επιθέσεις και αν δεχθεί η Ένωση εμείς είμαστε έτοιμοι να τις αποκρούσουμε εισπράττοντας οποιοδήποτε τίμημα έχοντας ως μοναδικό γνώμονα μας τον σεβασμό και την εξυπηρέτηση των μελών-πελατών μας καθώς και την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων μας προς όλους τους φορείς και προμηθευτές μας.

Σε σφιχτό χρονοδιάγραμμα θα αναπτύξουμε δραστηριότητες με σκοπό και την εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας.

Σε μια κλειστή κοινωνία όπως είναι η πόλη μας ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και για όσους δεν γνωρίζουν η ιστορία της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ είναι καταγεγραμμένη στα επίσημα πρακτικά.

Είμαστε λοιπόν σε έντονο προβληματισμό αν θα πρέπει να αποκαλύψουμε ψευδείς καταγγελίες που επίσημα έγιναν σε βάρος της Ενωσης, του Δ.Σ. και του Προέδρου από όλους και κυρίως από τους εμπλεκόμενους στην λειτουργία της Οργάνωσης καθ΄οιονδήποτε τρόπο γιατί εκτός από τον βασικό στόχο που είναι η ανάπτυξη μας ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια προς διαχείριση είναι η ΦΗΜΗ που μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει την όποια δραστηριότητα και για την ΕΑΣ και το Δ.Σ.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ δεν μας αρκεί σε κλειστό χώρο το συγνώμη θέλουμε να το γνωρίζουν όλοι.

Η ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ανήκει στους παραγωγούς-γεωργούς και κτηνοτρόφους και όποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στην ΕΑΣ αυτομάτως είναι εχθρός των παραγωγών και του σημερινού Δ.Σ. κατ΄ επέκταση γιατί εμείς πιστεύουμε, υπηρετούμε και εργαζόμαστε έχοντας στην σκέψη μας ότι βρισκόμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των μελών μας, σε διαφορετική περίπτωση δεν έχουμε λόγο ύπαρξης."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου