Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο στην Αθήνα ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου διοργανώθηκε στην Αθήνα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας, ο κλασικός μαραθώνιος, με χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο να παίρνουν μέρος στην δύσκολη αλλά και ξεχωριστή διαδρομή. Ήταν μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία.
Στο μεγάλο αθλητικό «ραντεβού» της χώρας μας έδωσε το παρόν ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς με τον μαραθωνοδρόμο του, Αντώνη Μιλιώτη. Ο δρομέας της πόλης μας τα πήγε εξαιρετικά στην ιδιαίτερα δύσκολη διαδρομή των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό στάδιο και με χρόνο 3 ώρες 29’ και 33’’ τερμάτισε 92ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώ στην γενική κατάταξη έλαβε την 619η θέση μεταξύ 8489 δρομέων!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον αθλητή του Αίαντα όπως και στον κάθε αθλητή και ερασιτέχνη δρομέα που ξεπερνάει πρώτα απ’όλα τον εαυτό του και τερματίζει σε αυτή την σωματική αλλά και πνευματική δοκιμασία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.