Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Συμμετοχή του Α.Σ. "Τόλμη" Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do στη Βουλγαρία

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do όλων των κατηγοριών ηλικιακά, διεξήχθη στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Σόφια στις 11-13 Οκτωβρίου 2013.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 650 αθλητές-ριες από 9 κράτη. Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό σε πολλές κατηγορίες διότι συμμετείχαν και βαλκανιονίκες.

Οι αναμετρήσεις για τον τελικό ανερχόταν στις 3 και 4 φορές. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do και με καλή κρίση διαιτητών-κριτών.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τον αθλητή Δικαιοσυνόπουλο Χρήστο στων εφήβων έως 63 κιλά. Η καλή προετοιμασία ειδικά το καλοκαίρι στα camp καρποφόρησε με αποτέλεσμα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι.Mε πολύ δουλειά όμως και με συμμετοχή σε πολλές διοργανώσεις πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια έδωσαν στον αθλητή ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος, ο οποίος δε μπόρεσε να παραβρεθεί στους αγώνες λόγω υποχρεώσεων. Καλή συνέχεια εύχονται σε όλες τις διοργανώσεις που έρχονται στη νέα αγωνιστική σαιζόν, σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου