Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Δύο Έλληνες οι δράστες των κλοπών σε αντλιοστάσια στις Καστανιές Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς δύο περιπτώσεις κλοπών σε αντλιοστάσια, που έλαβαν χώρα από την 08.10.2013 έως την 09.10.2012 στις Καστανιές Κιλκίς. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 30 και 32 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών, ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι από τις βραδινές ώρες της 08.10.2013 έως τις πρωινές – απογευματινές ώρες της 09.10.2013, αφού διέρρηξαν:

· το αντλιοστάσιο 62χρονου, αφαίρεσαν καλώδια χαλκού, (200) κιλά χαλκού, ποσότητα αλουμινίου, κομμάτια μπρούντζου και παλιές μπαταρίες οχημάτων, συνολικής αξίας (2.000) Ευρώ.

· το αντλιοστάσιο 41χρονου, αφαίρεσαν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και καλώδια χαλκού, συνολικής αξίας (1.600) Ευρώ.

Στην κατοχή των προαναφερομένων βρέθηκε το αφαιρεθέν χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.