Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Χρυσό ο Αλερού, έξι μετάλλια η συγκομιδή για τους μικρούς του ΓΑΣΚ στα Κουφάλια

Αγώνες στίβου διοργάνωσε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο Α.Ο. ΑΡΙΩΝΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης . Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β' και Μίνι ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ , τελούσαν υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και σ αυτούς πήραν μέρος μικροί αθλητές και αθλήτριες από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Πέλλας-Κιλκίς, Πιερίας – Ημαθίας αλλά και από όλη την ευρύτερη περιοχή.
Από Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε και φέτος στους αγώνες με πολυπληθή ομάδα αθλητών και αθλητριών των Ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής , εντυπωσιάζοντας για ακόμη μία φορά με την κατάκτηση έξι συνολικά μεταλλίων (ενός χρυσού, ενός αργυρού και τεσσάρων χάλκινων). 

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣΚ κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο σε όλα τα δρομικά αγωνίσματα του προγράμματος των αγώνων , δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ο εντεκάχρονος Αλέξανδρος Αλερού , δεν είχε αντίπαλο, για ακόμη μια φορά και ήταν ο πρωταγωνιστής και μεγάλος νικητής στα 50 μ ΠΠ Β'-Μίνι με επίδοση 7''5. Ο δωδεκάχρονος Ανέστης Νάνος, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, ήταν 2ος νικητής στα 60 μ των ΠΠ-Β με χρόνο 8''1 , ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ακόμη η Δημήτρης Καραμανίδης με 1'52''1 στα 600 μ, η Φανή Αβράμογλου με 1'53''8 στο ίδιο αγώνισμα, η Αναστασία Καλογιαννοπούλου με 9''1 στα 60 μ και η Παναγιώτα Φαρμάκη με 8''1 στα 50 μ.

Πολύ καλές εμφανίσεις ωστόσο πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν στα Κουφάλια . Συγκεκριμένα στα 50 μ Κοριτσιών Μίνι η Βικτώρια Κυριάκου ήταν 4η με 8''2, η Βασιλική Καραμανίδου 6η με 8''6, η Αναστασία Μαβίδου 7η με 8''7 και η Στέλλα Παρασκευά 8η με 8''9. Στα 50 μ των αγοριών Μίνι ο Κώστας Παπαντωνίου τερμάτισε 5ος με 8''2, ο Στέφανος Καραπαναγιωτίδης 8ος με 8''8, ο Λεωνίδας Τραπεζίδης 9ος με 8''9 και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης 11ος με 11''0.

Στα 60μ ΠΠ-Β' ο Νίκος Καπέτης τερμάτισε 6ος με 8''6, στα 600 μ στους Παμπαίδες ο Πέτρος Χατζηβασιλείου ήταν 5ος με 2.06''1, στο ίδιο αγώνισμα στις Παγκορασίδες η Μέλη Γεωργιάδου ήταν 5η με 1'58''0 και Χρύσα Κεραμάρη 8η με 2.15''3.

Στο μήκος των Παγκορασίδων Β' η Αναστασία Φαρμάκη ήταν 10η με 3,54 μ, στο Μήκος των Μινι Κοριτσιών η Νικολέτα Παιταρίδου ήταν 5η με 3,47 μ και η Εβελίνα Ζαμσα 7η με 3,30 μ, ενω στα αγόρια ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ήταν 4ος με 3,09 μ.

Την αποστολή του ΓΑΣΚ συνόδεψαν στα Κουφάλια ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο έφορος του Τμηματος στίβου Κυριάκος Αβράμογλου, οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής και Νάντια Μπουρλούκα και πολλοί γονείς & συγγενείς των αθλητών που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη κερκίδα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.