Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας στο Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 27-10-2013 το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας και οι Επίλεκτοι Αγώνες Πολεμικών Τεχνών, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Κιλκίς.
Οι συν-διοργανωτές των αγώνων, Αθλητικός Σύλλογος "Σωκράτης" και το γυμναστήριο "Kinesis-Gym", με την ενθουσιώδη συμμετοχή συλλόγων και αθλητών από όλη την Ελλάδα, προσέφεραν στο πλήθος των θεατών ένα απολαυστικό θέαμα. Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί με το επίσημο πρωτάθλημα και τελείωσαν με επίλεκτους αγώνες εκτός πρωταθλήματος, που σκοπό είχαν την ανάδειξη του αθλήματος στο ευρύ κοινό.

Οι συν-διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για την αμέριστη βοήθεια και την παρουσία τους στους αγώνες, τον κύριο Δημήτρη Τσαντάκη, αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς, την κυρία Ζιούτα -Γιαννακούλα Κατερίνα, Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών Δήμου Κιλκίς, τον κύριο Νίκο Σερασκέρη, Αντιπρόεδρο & Έφορο του ΓΑΣ Κιλκίς, τον κύριο Παύλο Τονικίδη, Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς και τις αρμόδιες αρχές για την παραχώρηση του σταδίου.

Επίσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το μέγα χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρία καλλυντικών με προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος "BIONIKE", χωρίς την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση της οποίας, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια τέτοια διοργάνωση.

Ο κ.Κώστας Κατσιανός, η κ.Κική Γεωργιάδη και ο κ.Άκης Γεωργιάδης, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της χορηγού- εταιρείας στην Ελλάδα, ήταν πιστοί αρωγοί του πρωταθλήματος και άξιοι συγχαρητηρίων για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν.

Οι συν-διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και τον κ. Χάρη Ξενιτίδη που παρείχε το ηχοσύστημα, το "Κτήμα των Ευχών" για την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη "Φάρμα Κουκάκη", την "Bodyguard Academy" και το "ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΙΛΚΙΣ – Μ.Ο.Κ" για την υποστήριξή τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, τις επευφημίες του κοινού για την αρτιότητα στο άθλημά τους απέσπασαν οι αθλητές της τοπικής ομάδας του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, Ζιούτας Ιωάννης, Αγγελίδης Θανάσης, Παυλίδης Αλέξης, Σουατζόγλου Σταύρος, Καραβασιλειάδης Χριστιάν που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία -80 ανδρών στο εν λόγω πρωτάθλημα, αλλά και αναπλήρωσε αθλητή στους επίλεκτους αγώνες, (ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να αγωνιστεί). 

Ξεχώρισαν οι αθλητές Ποζίδου Νίκη και Καρακασίδης Γεώργιος, που αγωνίστηκαν στους επίλεκτους αγώνες αντιμετωπίζοντας ιδιαίτερα δύσκολους αντιπάλους. Οι συν-διοργανωτές θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον προπονητή των αθλητών αυτών, κ. Κώστα Χασίδη, που αεικίνητα φροντίζει για τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών τους.

Τέλος οι συν-διοργανωτές ευχαριστούν για την κάλυψη του ψυχαγωγικού μέρους της εκδήλωσης την Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" και την ομάδα "ZUMBA" του γυμναστηρίου Kinesis-Gym με την Μπάρμπορα Κοσμίδου.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου